Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz lányok (vagy frissen nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz lányok (vagy frissen nem szűzek)! Ti mikor, kivel, hogyan tervezitek elveszíteni? Kort is írjatok. Van olyan, aki már nem akar sokáig várni, pl kapcsolatra, hanem más módon veszítené el? Ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Priviben is jöhet válasz.

2016. szept. 29. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeretném ha spontàn történne a dolog. :)
2016. okt. 23. 05:58
 12/14 anonim ***** válasza:
14%

#11, a szex nem történik spontán.

Túl sok véletlen egybeesés kell hozzá, megfelelő két ember, egy időben, egy helyen, zavaró tényezők nélkül...

A ruha nem esik le spontán. A szex akkor jön létre, ahogy te spontánnak hiszed, ha kiépül a vonzanom, a vágy, és eljuttok oda, oda ahol mindez mellett még megfelelő hely is kell a megfelelő időben. Ez pedig egy folyamat, tehát nem történik spontán.

2016. okt. 23. 07:39
 13/14 anonim ***** válasza:

20 éves koromig szeretnék vele várni kb. Életem igaz szerelmével élre meg nem tervezetten vaszteném el a szintén szűz sráccal.

Most 5+6+3 éves vagyok

2018. ápr. 7. 23:42
 14/14 anonim válasza:
0%

Én ázsiai barátot szeretnék! Koreait! Bár már volt japán 1! De az nagyon távkapcsolat volt! Ha tényleg úgy szeretném, hogy koreai éegyen és a nyelvet is tanulom, ki is költözök akkor úgy kb. Kiszámítva 23-24leszek!

Ez itt lehet gáz, de ott pont tök normális dolog! Van egy idol aki 32 éves és még szűz teljesen! Szóval nem sietem el igazán! Persze nem akarok részeg lenni, inkább józan! És lassú legyen! Legyen kis előjáték és egy jó és tökéletes nap után legyen meg, ne csak egy este legyen hanem egy nap ami tökéletes volt:))

2018. júl. 28. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!