Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom az exével análisan szexelt, velem miért nem akar?
Jóba vagyunk az exével, ő erről nem tud. Mesélte hogy ők análoztak is és mindketten élvezték. Nekem egyszer mondta a barátom hogy ''az ő ánusza tabu és reméli hogy az enyém is''. Ebből én azt szűrtem le hogy nem szereti az anált. Nem is érdekelt, viszont amióta tudom hogy az exével kipróbálták azóta én is akarom. Most történt nemrég, hogy szex közben rákérdezett, hogy akarom-e a fenekembe. Nem mondtam rá igent, kérdeztem hogy nem lesz-e belőle baj? (Semmiféle rákészülés nem volt). Mondta hogy ne aggódjak és végül belementem, aztán meg nem tette be.
Aztán most legutóbb már rákészültem előre, de neki nem szóltam. Megint felmerült a kérdés egy pillanatra szex közben, de végül megint nem oda ment. Én kapható vagyok erre és szerintem ő is látja rajtam, még se csinálja, miért?
szerinted mégis ezt honnan tudjuk???? :D komolyan, egyszerűen röhelysek ezek a full értelmetlen kérdések...
KÉRDEZD MEG A BARÁTODTÓL
csak simán kérdezz rá, hogy mit gondol a dologról, mert többször felmerült, és végül nem úgy alakult, kíváncsi vagy mièrt, mert hogy neked tetszene.
(hagyd ki, hogy mit mesélt az ex, bár ez is röhely, ki az aki a párja exével beszél a párja szexuális teljesítményéről???! meg hogy azért akarod hirtelen az anált, mert az pasid seggbe dugta az exet XD)
ó istenem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!