Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?

Figyelt kérdés
Tehát büszkék rá milyen jó manapság szinglinek lenni, a legboldogabb életforma nőként, a férfi csak kolonc és teher, végre nem kell kapcsolatba lenni velük. Aki meg kapcsolatba van, állítása szerint nagyon jó, egyenlőségen alapuló, és boldog kapcsolatba van. Na most ennek ellenére napi szinten ömlik ugyanezekből az itteni nőkből a gyűlölködés, sovinizmus, férfiakat leszólás, passzív agresszió, verbális erőszak és társai. Vajon tényleg ennyire boldogok, hogy nap mint nap itt kell gyűlölködjenek a férfiakra?

okt. 29. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 A kérdező kommentje:
Ha már a párhuzamoknál tartunk, és az egyre inkább nőknek kedvező világnál, akkor a túltolt nőpárti propaganda hatásáról sem szabad megfeledkezni. Hogy jó ideje egyre több helyről ömlik az átlagos nőre, hogy ő milyen csodás, pusztán azért mert nő. Hogy ő születése jogán tökéletes, és úgy jó ahogy van. Hogy ő hercegnő, és őt ki kell érdemelni. És hogy neki már alapból milyen minőségi férfi is járna. Igen így, járna, bárminemű energiabefektetés nélkül, pusztán nemi alapon. Honnan is olyan ismerős ez a járna dolog? Szóval újabb incel párhuzam. Csak az inceleket a mindenféle pillek vezetik meg a saját kis zugfórumaikon. Meg a Tate féle figurák. Az átlagos nőket meg mostanra a mindenféle bugyuta filmek és sorozatok, média, újhullámos feminista eszmék és társaik. Rendesen valóságtorzító hatása van már, ilyen töménységben. Főleg ha valaki rendszeresen ezeket fogyasszta, pl a közösségi médiák buborék algoritmusának is hála. Na most mivel ez sok nő esetében nem fog teljesülni, mivel magát túl, a másikat meg alulbecsüli (ismét egy incel párhuzam), ezért rendkívül frusztrált lesz, hogy neki csak a "selejt" jut. Ilyen szempontból egyre inkább úgy gondolom én is, hogy sok lehet a femcelek száma az oldalon. És talán ez lesz a megoldás, a válasz az eredeti kérdésemre is.
okt. 30. 00:02
 52/84 anonim ***** válasza:
32%
Brühühü :D Igyál nyugtató teát, a végén még agyvérzést kapsz.
okt. 30. 00:41
 53/84 anonim ***** válasza:
52%
Hoxán írtam ki kérdést erről a 40 hez kõzekedve még nem volt nőm témáról,vagy 50 nő megalázott,vagy humorosan vagy trágáran,amikor tudtukea adtam hogy ez így nem oké,engem tiltottak ki mondván agressziv vagyok és meg érdemlem hogy szüzen döglök meg,persze ettől védheted a nőket,biztos van rá okod....
okt. 30. 09:44
 54/84 anonim ***** válasza:
0%
53 azért itt meghallgatnám a másik felet is...
okt. 30. 09:54
 55/84 anonim ***** válasza:
54 másik 50 felet?lekellett volna szkrínsátoljam,de nem célom megalázni őket,az az ő stílusuk
okt. 30. 09:58
 56/84 anonim ***** válasza:
0%

55

Annyit mondok, hogy meglehet, ennek a történetnek is két oldala van.

okt. 30. 09:59
 57/84 anonim ***** válasza:
56 miért hazudnék?annyiba hibás voltam,hogy az egy női platform,házhoz mentem a pofonért
okt. 30. 10:02
 58/84 anonim ***** válasza:
0%
Emberem... Nem azt mondtam, hogy hibás vagy, csak kíváncsi vagyok, hogy egészen pontosan mit írtál ki, mi váltotta ki a nőkből ezt a reakciót?
okt. 30. 10:08
 59/84 anonim ***** válasza:
0%

58

Engedd el… beteg az agyuk.

okt. 30. 11:03
 60/84 A kérdező kommentje:
Ha valóban így történt, nyugodtan linkeld a fórumot. Csak igazolná a kérdést is egy újabb példával, egy másik fórumról. 59-es meg tipikus reakció, ha kifogy az érvekből csak vagdalkozni tud. Férfi, nő, bárki írt itt jogos véleményt az itteni gyűlölködő és soviniszta nőkről, az szerinte csak és kizárólag beteg lehet. Nagyon jól mutatja a jelenséget ez is, amiről a kérdés szól. Hogy milyen emberek is ezek valójában.
okt. 30. 11:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!