Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?
"Nincs, mert nem hiszem el, hogy van normális férfi. Biztos van, statisztikailag kell lennie, de engem annyira elcseszett minden, amit olvasok online, hogy inkább maradok magamnak."
Egyre inkább úgy tűnik, hogy nem csak az inceleknek vannak pilljeik. Amit tegnap este említettem, hogy lassan már a csapból is a férfi ellenes propaganda folyik, mert divattá válik. Nagyon sok - egyébként normális - nőt is egyre inkább elér ez az egész, és elbizonytalanít, vagy épp megtéveszt. Sajnálom azokat a fiatalokat, akiknek ebben a megosztott, nemeket összeugrasztó gyűlölködésben kell szocializálódniuk.
62
Ne hisztizz. Magyarország az EU egyik leghímsovinisztább országa, a legnagyobb fizetési eltéréssel nők és férfiak között, a kormány pedig család és nő ellenes. Felháborító és gusztustalan, hogy ez 2024-ben Magyarországon megjelenhet: [link]
63
Lol, ez mekkora. :D
Mintha a pasi egy második kölyök lenne. Ha férfi lennék, baromira sértene.
61
Nem történik veletek semmi, csak nem kelletek a kutyának se (nem meglepő), ezért rettentő míves megfogalmazásban írkáljátok a böszmeséget.
Különösen igaz ez a kérdezőre, aki olyan ostoba, hogy az érvekre természetesen nem válaszol, mert arra már nem tud, csak puffogtatja tovább a hülyeségét.
De hála az istennek hogy ilyen generációban élünk, mert legalább az ilyen selejtek kiszelektálódnak az evolúcióból, így a jövő gyermekei egy szebb és egészségesebb világban nőhetnek fel.
68
Én írtam érveket, azokra nem reagáltál, hanem mint valami hisztis p.csa sértődve kijelentetted, hogy te nem fogsz sületlenségre reagálni.
Nem hát, ha érv jön, beveted az 5 éves sértődött szintet és fújod tovább a hülyeséget.
Érdekes, hogy projektálásról írsz. Az egész diskurzus arról szól, hogy a nők mekkora sz.rok.
Tudod hogy mit jelent a projektál szó, vagy csak választékosan fogalmazol, hogy úgy tűnjön okos vagy, de amúgy fogalmad sincs miket irkálsz?
Mint már írtam, nincs új a nap alatt, te vagy 182.000-dik incel, aki nem kell a kutyának se és gyakorikérdéseken próbál okosnak tűnni, közben a való életben egy nagy 0.
Nagyon jó hogy vagytok, mert onnan tudják a nők hogy vannak jók, hogy léteztek ti. Ha nem léteznétek, sokkal nehezebb dolga lenne a férfiaknak.
A mai nőket már nem lehet hülyére venni, nem fognak összeállni hozzád hasonlókkal, csak hogy elmondhassák 25 évesen hogy házasok. Így, hogy ennek a generációnak megjött az esze, lassan ki fogtok kopni az evolúcióból, hogy szebb világ jöhessen. Az ég világon semmi szükség rátok, de amíg vagytok, addig segítségnek jól jöttök a társadalomba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!