Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?
70
Én nem tombolok, tényeket írok le.
Az hogy csak és kizárólag az incel haverjaidra hivatkozol vissza, az csupán az bizonyítja, hogy te nem kérdést tettél fel, csupán alapot csináltál a nők sárdobálására.
A valóság engem nem zavar, téged viszont nagyon is, ezért jössz egy fórumra nőgyűlölő agymenéseket gyártani.
", hogy te nem kérdést tettél fel, csupán alapot csináltál a nők sárdobálására."
Mi ebben a meglepő? EZt csinálják reggeltől estig, minden egyes nap.
72
Én tudom, egy anonim fórumon választékos írással próbálják előadni, hogy ők ülnek a bölcsek kövén, közben pedig a mindennapokban sz.rba se veszik őket (ez egyébként nem csoda) és azt hiszik holnaptól majd a másik irányba fog forogni a Föld mert ma jól megmondták a gyakorin 😀
Szerencsétlen ostoba selejtek, a kérdezővel együtt.
De mint mondtam örülni kell nekik, jó alapot adnak a nőkkel való társalgáshoz, mindig kell valaki akin lehet röhögni, rajtuk pedig lehet, a nők pedig szeretik a humort.
Nincs új a nap alatt, holnap is lesz egy ugyanilyen kérdés más megfogalmazásban, és mindig reménykednek abban, hogy miután jól megmondták az általuk vélt valóságot, majd a következő nap ők lesznek azok akikért esedeznek a nők a kivételes intellektusuk miatt.
De mindenki tudja, hogy a sztori nem változik, maradnak ugyanazok az ostobák, akiknek soha az életben nem lesz lehetőségük nőhöz jutni, ezért folytatják azt amihez értenek: gyűlölködnek.
Látom idehívtad pár hittársadat is pontozgatni, de attól még ugyanúgy nem lesz igazad. Merő önellentmondás a szöveged. Gyűlöletről papolsz és gyűlölettel vádolod meg a neked nem tetsző kommentelőket, akik pedig kicsit se gyűlölködtek. Ellenben pontosan te magad vagy, akiből a 73-as kommentedben fröcsög a gyűlölet. Be se fogom idézni, aki nem vak látja. Ez nem 1-2 mondat, majdnem az egész kommented ilyen. De engem nem zavar, sőt tudod mit? Örülök neki. Mindenki látni fogja milyenek is vagytok valójában.
Az is vicces hogy érvelésről papolsz, miközben merő személyeskedés és beszólogatás a mostani kommented is, a többiről nem is beszélve. Zéró érv. Én azt hiszem befejeztem a veled való társalgást. Menj, nőjj fel, növessz gerincet, vagy mit tudom én. Vagy ha nagyon nem megy, akkor csak zargass másokat.
74
Nyugodj meg, nekünk nem kell bizonyítanod a nem létező intelligenciád.
Az elején próbált mindenki normálisan írni, érvelt, te pedig folytattad a degradáló baromságaid.
Ezért írtam, hogy te nem kérdést tettél fel, te szándékosan indítottál egy provokáló beszélgetést ahol folyamatosan csak és kizárólag a hozzád hasonló, az életben meghasonlott szerencsétlenekre hivatkoztál vissza.
Így aztán helyén kell kezelni a dolgokat, vannak emberek akik pont annyit érdemelnek amennyit kapnak.
Az utolsó bekezdésed pedig különösen nevetésre késztet, ismét előjött a sértődött 15 éves éned, szipogsz hogy beszólogatnak meg személyeskednek, te viszont egy egész nőtársadalmat fikázol egy anonim fórumon.
Úgyhogy a gerincnövesztésről olvasgass még, hátha 1-2 fogpiszkáló méretű nő neked is.
76, vicces hogy te mondod ezt a sértődöttséget, amikor pontosan a te kommentjeidből süt ez, és az ezen át jövő általánosító lenézés, gyűlölködés, személyeskedés. Az ilyen ember vitaképtelen, te csak a sarat dobálod a kezdetek óta. Ha a problémát keresed az oldalon amiről a kérdésem szól, nézzél a tükörbe és megleled. Érvekre hivatkozol, a gond az hogy egyetlen valós érved se volt. Ha ennyire nem tudod elengedni hogy nem lehet igazad akkor tessék tegyél egy próbát, sorolj fel legalább egyetlen valódi érvet amire ne válaszoltam volna. Mikor megláttam a katyvasz kommented aminek se eleje se vége, és csak a személyeskedéssel meg önsajnáltatással volt tele hogy "bántják a nőket" na már akkor feladtam hogy veled értelmes vitát lehessen. Mutass egyetlen valós érvet belőle.
Ja és te csak ne bújj be a normális nők mögé! Érdekes módon több nő is ugyanazt állította amit én, te ezt is leignorálod, és még engem próbálsz valami nőgyűlölőnek beállítani. Nagyon jól elbeszélgettem a kérdésem alatt is az értelmes nőkkel. Ami rólad pont nem mondható el. Rólad szól a kérdés! Nem a nőkkel van bajom, hanem az olyan soviniszta gyűlölködő beteg alakokkal, mint veled. Ti gerjesztitek a feszkót is az oldalon, miattatok ment el az a pár normális feminista is. És miattatok nem lehet itt normálisan kommunikálni se, mert odaesz a fene minden kérdés alá gyűlölködni, férfiakat leszólni, meg lepontozgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!