Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?
Nagyon komoly probléma ez mindkettő nemnél csak lekicsinylik azzal, hogy ez csak hely ahol kiadják a feszültséget, de azt nem veszik figyelembe, hogy a másikat akit lemondanak az is érző lény és fáj neki.
Tiniknél sem elfogadott ilyesmi attitűd, felnőttnél triplán. Nagyon sok tini online megalázások után öngyilkos és nem egy, kettő búcsú videó is létezik.
De ezen a helyen úgy tűnik, hogy mindenki lassan legyint egyet és el is van intézve.
Pedig világos, hogy aki ennyire szélsőséges és gyűlölettel teli véleményen van, hogy átviszi a mindennapokba előbb utóbb.
Hiába vannak abban a hitben, hogy csak az incelek kattanttak egyáltalán nem különböznek tőlük.
Itt vagyok egy éve és néha muszáj heteket lelépnem mert attól tartok, hogy én is bekattanok viccen kívül.
De akármennyiszer feljövök ide csak a gyűlölet megy egymás ellen és egymás iránt.
Tanácsokat akarnék adni és látni, nem azt olvasni, hogy melyik az őrültebb, nagyobb hunyó. De úgy látom sajnos, hogy soha nem fognak megváltozni az itteniek mert nagyon mélyen vannak. Kár, hogy nem látják be és csak az inceleket bántják...
Csatlakozom az utolsóhoz. Néha rendesen szégyellem, hogy ők is nők mint én, de gondolom a férfiak is így éreznek a többi miatt. Szörnyű ami itt megy. Csodálkozom, hogy a GYK még mindig nincs letiltva a netről.
Szennyoldal, még rosszabb mint a Facebook.
A nők: nem homogén halmaz
Kérdező: 🤯🤯🤯
Szeretek ide járni mert az emberi elme nagyon érdekel. Nagy ritkán még levelezni is szoktam férfiakkal. Nőkkel még nem volt szerencsém. El lehet beszélgetni velük. Sok az olyan aki szórakozik a sok idegbetegen szerintem. Olyasmi mint suliban amikor a fiúk semmit se vesznek komolyan, csak lazák. Ellenben a nők komolyan vesznek mindent és elhiszik még a poénnak vett válaszokat is. Nem tudom, hogy mi az oka, de nagyon tré.
Magyarázzák évek óta, hogy ők csak segíteni akartak a sikertelen férfiakon amikor letaszították a szakadékba. Merthogy ez a gyűlölet nem ma kezdődött el és volt előzménye holtbiztos. Nem voltam itt, én se járok erre nagyon régóta, de, hogy nem egyedül a férfiak a bűnösek nyilvánvaló. A legrosszabb, hogy nem akarják belátni, hogy ők is hibásak és változtatni kéne mert a gyűlölet nekik is árt nemcsak a férfiaknak. Azért van egyre több incel és femcel mert nem akarják egymást megérteni.
Ki merem jelenteni, hogy az itt gyülekező nők fele (vagy még több) femcel vagy nagyon boldogtalan kapcsolatban. És nem azért femcel mert "csúnya" kinézetre hanem mert lelkileg nincs jól, de azzal nyugtatja magát, hogy ő csak vár a Nagy Ő-re mert a sok "mindenférfiegykalapszr" férfiakkal nem teszi magát.
Sőt én nagyon úgy veszem észre, hogy fordult a kocka és nincs egyenlőség hiába a feminizmus hanem kőkemény férfiak elleni propaganda folyik mert nyilván nemcsak ezen az oldalon megy a háború hanem bármely más platformon és élőben is.
Nem azt mondom, hogy a férfiak ártatlanok mert nem azok és igen néhány tragédia, de akkor is be kéne ismerni, hogy senki sem tökéletes és így nem lehet a tökéletest megtalálni. Mondjuk azzal tényleg nincs baj ha valaki nem érzi, hogy neki pluszt ad egy partner, legyen szingli, de itt nem az van lejegyezve egyáltalán és persze, hogy a férfiak se hagyják magukat. Valahogy a fehér zászlót kéne felhúzni, vagy legalábbis egymást nem kéne figyelembe venni és csak a kérdésre válaszolni gyűlölet nélkül, de én sem hiszem, hogy beteljesülne valaha. Ahhoz lejjebb kéne adni az egóból és empátiával rendelkezni ami sok válaszolónak nincs.
"Sőt én nagyon úgy veszem észre, hogy fordult a kocka és nincs egyenlőség hiába a feminizmus hanem kőkemény férfiak elleni propaganda folyik mert nyilván nemcsak ezen az oldalon megy a háború hanem bármely más platformon és élőben is."
Élőben szerencsére még ritkább, vagy csak nincs ennyire szem előtt. Egyik kedvencem amikor ezt a látványos nők felé eltolódást is úgy próbálják erőszakosan megmagyarázni az itteni nők, hogy csak pasi rinya, nem tetszik a férfiaknak hogy már nem lehet nőkkel erőszakoskodni, konyhába zárni őket, szabadon verni és társai. Nem tudom ezek milyen alternatív világban élnek, ezt már nagyon rég elérte az igazi feminizmus. Amit a mostani új hullámosok és szélsőségesek próbálnak elérni az valami sokkal gázabb dolog. Lassan oda jutunk hogy nőt ne lehessen semmiért számon kérni, ellenben az ő szava legyen a döntő mindenben, mint az egyetlen létező igazság. És hogyha férfi és nő között van vita, akkor a legtöbb esetben automatikusan a férfi legyen a bántalmazó és a hibás mindenben, a nő pedig csak ártatlan áldozat. Még akkor is ha esetleg pont fordítva volt, vagy akár fele fele. És ezt védik, ezt erősítik, ezt próbálják egyenlőségnek beállítani. Nem csoda hogy egyre több ember rág be a feminizmusra is, pont az ilyen szélsőséges és nem normális erőszak okán is. Holott a valódi feminizmus tényleg nem ez volt. Ennek már semmi köze a nemek közötti egyenlőséghez, sokkal inkább tudatos provokáció, felforgatás és rombolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!