Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?

Figyelt kérdés
Tehát büszkék rá milyen jó manapság szinglinek lenni, a legboldogabb életforma nőként, a férfi csak kolonc és teher, végre nem kell kapcsolatba lenni velük. Aki meg kapcsolatba van, állítása szerint nagyon jó, egyenlőségen alapuló, és boldog kapcsolatba van. Na most ennek ellenére napi szinten ömlik ugyanezekből az itteni nőkből a gyűlölködés, sovinizmus, férfiakat leszólás, passzív agresszió, verbális erőszak és társai. Vajon tényleg ennyire boldogok, hogy nap mint nap itt kell gyűlölködjenek a férfiakra?

okt. 29. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/84 A kérdező kommentje:
21.44 Na igen. És a legszebb hogy ez, és a családi kapcsolatok az a két kategória, amit a legjobban szeretnek trollkodni az emberek. Na vajon miért? Csak nem azért, mert már alapjáraton is tele van eredendő sértettséggel? Sok itteni nő bele se akar gondolni, de ha nem ugranának minden incel kérdésre és troll provokálásra ennyire durván, akkor már azok is rég alábbhagytak volna. Az meg külön gond, hogy sokszor már a normális kérdésekre is rásütik hogy incel vagy épp nőgyűlölő kérdés, és akkor ezzel el van intézve számukra. Hitelteleníteni akarnak ezzel egyre több komoly kérdést is, ami esetleg pont a női oldal ellentmondásosságáról, vagy nem fair viselkedéséről szólna. Annyi ilyet láttam már itt. Meg amikor normális kérdésekbe, válaszok közé is be van víve szükségtelenül ez a fajta sárdobálás. És ez jelen van napi szinten, aki az oldalt használja az látja. És mégis a mai napig lesznek akik letagadják, és a másik oldalt hibáztatják mindenért is. Ennyire elvakultak.
okt. 29. 22:05
 42/84 anonim ***** válasza:
81%

Nagyon komoly probléma ez mindkettő nemnél csak lekicsinylik azzal, hogy ez csak hely ahol kiadják a feszültséget, de azt nem veszik figyelembe, hogy a másikat akit lemondanak az is érző lény és fáj neki.

Tiniknél sem elfogadott ilyesmi attitűd, felnőttnél triplán. Nagyon sok tini online megalázások után öngyilkos és nem egy, kettő búcsú videó is létezik.

De ezen a helyen úgy tűnik, hogy mindenki lassan legyint egyet és el is van intézve.

Pedig világos, hogy aki ennyire szélsőséges és gyűlölettel teli véleményen van, hogy átviszi a mindennapokba előbb utóbb.

Hiába vannak abban a hitben, hogy csak az incelek kattanttak egyáltalán nem különböznek tőlük.

Itt vagyok egy éve és néha muszáj heteket lelépnem mert attól tartok, hogy én is bekattanok viccen kívül.

De akármennyiszer feljövök ide csak a gyűlölet megy egymás ellen és egymás iránt.

Tanácsokat akarnék adni és látni, nem azt olvasni, hogy melyik az őrültebb, nagyobb hunyó. De úgy látom sajnos, hogy soha nem fognak megváltozni az itteniek mert nagyon mélyen vannak. Kár, hogy nem látják be és csak az inceleket bántják...

okt. 29. 22:17
 43/84 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom az utolsóhoz. Néha rendesen szégyellem, hogy ők is nők mint én, de gondolom a férfiak is így éreznek a többi miatt. Szörnyű ami itt megy. Csodálkozom, hogy a GYK még mindig nincs letiltva a netről.

Szennyoldal, még rosszabb mint a Facebook.

okt. 29. 22:32
 44/84 A kérdező kommentje:
Sok ember inkább már itt is hagyta az oldalt, köztük pl sok valódi feminista is. Gondolom ők se bírták már gyomorral és ideggel ezt az egészet. Meg az is problémás lehet, hogy akiket zavar ez az egész, azok ritkán fognak vitába szállni a kötekedő, soviniszta elemekkel. Vagyis párszor láttam ilyet, erős lepontozások és kikezdés lett a végeredmény, még akkor is ha nő emelt szót a többi nő sovinizmusa ellen. Pedig valahogy jó lenne összezárni az elfogulatlanabb felhasználókkal. Talán jobban elejét lehetne venni az elharapózó erőszaknak is. Bár őszintén szólva néha már nem tudom van-e értelme, nem-e azoknak van igazuk akik távol maradnak.
okt. 29. 22:50
 45/84 anonim ***** válasza:

A nők: nem homogén halmaz

Kérdező: 🤯🤯🤯

okt. 29. 22:58
 46/84 A kérdező kommentje:
Ennyire azért nem lepődtem meg :) Már a kezdetek óta látok hasonló példákat. Csak sajnos az itteni többségben a kaptár tudat erősebb lesz.
okt. 29. 23:04
 47/84 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek ide járni mert az emberi elme nagyon érdekel. Nagy ritkán még levelezni is szoktam férfiakkal. Nőkkel még nem volt szerencsém. El lehet beszélgetni velük. Sok az olyan aki szórakozik a sok idegbetegen szerintem. Olyasmi mint suliban amikor a fiúk semmit se vesznek komolyan, csak lazák. Ellenben a nők komolyan vesznek mindent és elhiszik még a poénnak vett válaszokat is. Nem tudom, hogy mi az oka, de nagyon tré.

Magyarázzák évek óta, hogy ők csak segíteni akartak a sikertelen férfiakon amikor letaszították a szakadékba. Merthogy ez a gyűlölet nem ma kezdődött el és volt előzménye holtbiztos. Nem voltam itt, én se járok erre nagyon régóta, de, hogy nem egyedül a férfiak a bűnösek nyilvánvaló. A legrosszabb, hogy nem akarják belátni, hogy ők is hibásak és változtatni kéne mert a gyűlölet nekik is árt nemcsak a férfiaknak. Azért van egyre több incel és femcel mert nem akarják egymást megérteni.

Ki merem jelenteni, hogy az itt gyülekező nők fele (vagy még több) femcel vagy nagyon boldogtalan kapcsolatban. És nem azért femcel mert "csúnya" kinézetre hanem mert lelkileg nincs jól, de azzal nyugtatja magát, hogy ő csak vár a Nagy Ő-re mert a sok "mindenférfiegykalapszr" férfiakkal nem teszi magát.

Sőt én nagyon úgy veszem észre, hogy fordult a kocka és nincs egyenlőség hiába a feminizmus hanem kőkemény férfiak elleni propaganda folyik mert nyilván nemcsak ezen az oldalon megy a háború hanem bármely más platformon és élőben is.

Nem azt mondom, hogy a férfiak ártatlanok mert nem azok és igen néhány tragédia, de akkor is be kéne ismerni, hogy senki sem tökéletes és így nem lehet a tökéletest megtalálni. Mondjuk azzal tényleg nincs baj ha valaki nem érzi, hogy neki pluszt ad egy partner, legyen szingli, de itt nem az van lejegyezve egyáltalán és persze, hogy a férfiak se hagyják magukat. Valahogy a fehér zászlót kéne felhúzni, vagy legalábbis egymást nem kéne figyelembe venni és csak a kérdésre válaszolni gyűlölet nélkül, de én sem hiszem, hogy beteljesülne valaha. Ahhoz lejjebb kéne adni az egóból és empátiával rendelkezni ami sok válaszolónak nincs.

okt. 29. 23:17
 48/84 A kérdező kommentje:
Na igen az incelek. Egyre több olyan válaszolóra rásütik ezt is, akivel valamiben nem értenek egyet. Ennek ellenére tényleg vannak incelek is az oldalon. Még ha közel sem annyian, mint azt sokan előadni próbálják. Nem szándékozom védeni őket mert ugyanúgy egy megosztó szélsőség. Ha nem is mind nőgyűlölő, de akad köztük pár. Ugye mi a fő probléma az incelekkel? A felelősségvállalás teljes hiánya, mindenben a másik nemre mutogatás. Na most az itteni nők egy jelentős része pontosan ugyanezt produkálja, képtelen a legkisebb hibás is beismerni, a sajátját vagy a nőtársai hibáit, helyette hárít, kiforgat, sokszor még nyíltan agresszív is mellé, nagyképű és arrogáns. Szóval ebben bizony még rosszabbak is mint az incelek. Vagy inkább másképp rosszak. De a párhuzam nagyon erősen megvan. Nem ismerem pontosan a femcel jelzőt, de ha ilyesmit jelent hogy a saját hibáiért is kompletten a teljes másik nemet okolja, akkor valóban meglepően sokan lehetnek az oldalon. Többen is mint az incelek.
okt. 29. 23:36
 49/84 A kérdező kommentje:

"Sőt én nagyon úgy veszem észre, hogy fordult a kocka és nincs egyenlőség hiába a feminizmus hanem kőkemény férfiak elleni propaganda folyik mert nyilván nemcsak ezen az oldalon megy a háború hanem bármely más platformon és élőben is."

Élőben szerencsére még ritkább, vagy csak nincs ennyire szem előtt. Egyik kedvencem amikor ezt a látványos nők felé eltolódást is úgy próbálják erőszakosan megmagyarázni az itteni nők, hogy csak pasi rinya, nem tetszik a férfiaknak hogy már nem lehet nőkkel erőszakoskodni, konyhába zárni őket, szabadon verni és társai. Nem tudom ezek milyen alternatív világban élnek, ezt már nagyon rég elérte az igazi feminizmus. Amit a mostani új hullámosok és szélsőségesek próbálnak elérni az valami sokkal gázabb dolog. Lassan oda jutunk hogy nőt ne lehessen semmiért számon kérni, ellenben az ő szava legyen a döntő mindenben, mint az egyetlen létező igazság. És hogyha férfi és nő között van vita, akkor a legtöbb esetben automatikusan a férfi legyen a bántalmazó és a hibás mindenben, a nő pedig csak ártatlan áldozat. Még akkor is ha esetleg pont fordítva volt, vagy akár fele fele. És ezt védik, ezt erősítik, ezt próbálják egyenlőségnek beállítani. Nem csoda hogy egyre több ember rág be a feminizmusra is, pont az ilyen szélsőséges és nem normális erőszak okán is. Holott a valódi feminizmus tényleg nem ez volt. Ennek már semmi köze a nemek közötti egyenlőséghez, sokkal inkább tudatos provokáció, felforgatás és rombolás.

okt. 29. 23:43
 50/84 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki azt vallja, hogy "mindenférfirohdék", ők az áldozataik voltak és ezentúl válogatni fognak ha törik ha szakad, inkább partner nélkül maradnak nagyon hasonlóak az incelekkel. Rájuk lehet bélyegezni a femcel jelzőt hiszen utálják a férfiakat. És nem hiszem ha akad is nekik férfi, hogy a többit meg fogják kedvelni miatta.
okt. 29. 23:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!