Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetséges az, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy sok nő szerint még sose volt ilyen jó szingli feminista nőnek lenni, közben mégis ömlik belőlük a gyűlölet és frusztráció?

Figyelt kérdés
Tehát büszkék rá milyen jó manapság szinglinek lenni, a legboldogabb életforma nőként, a férfi csak kolonc és teher, végre nem kell kapcsolatba lenni velük. Aki meg kapcsolatba van, állítása szerint nagyon jó, egyenlőségen alapuló, és boldog kapcsolatba van. Na most ennek ellenére napi szinten ömlik ugyanezekből az itteni nőkből a gyűlölködés, sovinizmus, férfiakat leszólás, passzív agresszió, verbális erőszak és társai. Vajon tényleg ennyire boldogok, hogy nap mint nap itt kell gyűlölködjenek a férfiakra?

okt. 29. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/84 anonim ***** válasza:
32%
20 Hát mivel a körülöttem élő férfiak nem agyatlan trollok, ezért őket valóban nem vetem meg - ellentétben a gyakoris férfiak zömével. Ebben mi a meglepő?
okt. 29. 20:42
 22/84 anonim ***** válasza:
81%
Csak annyi hogyha annyira megveted őket akkor nem látom értelmét annak, hogy itt légy. Lehet őket ám levegőnek is nézni. Bár itt az a legnagyobb probléma, hogy az igazságtalanság van a térítéken. Tényleg ha férfi kérdez és nem is egyértelmű, hogy gonosz akkor is megkapja, hogy ő a hibás, nem tiszteli a párját és hasonlók. Olyan irányba ment el ez a hely, hogy nem a segítségnyújtás a lényeg hanem egymás megalázása. Nemcsak az incelek gyűlölködnek a nők is. Attól, hogy utál a sok incel miért kell az összes férfira kivetíteni? Nem értem. Amúgy engem ez konkrétan nem zavar. Azokat zavarja akik gyűlölködnek. Saját maguknak csinálnak rosszat. Én még olyasmit nem hallottam soha, hogy a gyűlölet pozitív érzés és pozitívum kerekedik belőle.
okt. 29. 20:49
 23/84 anonim ***** válasza:
19%

"Te se vagy frusztrált és gyűlölködő, ha egy ilyen ártatlan, szimpla megfigyelésen alapuló kérdésbe egy ennyire szexuálisan frusztrált, elszállt példát látsz bele."

Te nem megfigyelést fogalmaztál meg, hanem kijelentést, majd visszakérdeztél, hogy ez hogy lehetséges. A saját kérdésedet azért illene tudni értelmezni.

"nem engem, a férfiakat, általánosítva és gyakorlatilag mindenben leszólva. Vedd le a szemellenződet esetleg kicsit, és láss! Értem én hogy itt felszopkodjátok és bevéditek egymást, de aki kicsit is normális pl a 4-es vagy 5-ös nekik is már bőven feltűnik ami itt folyik"

A 4-es és 5-ös ugyanolyan nőgyűlölő szerencsétlen mint te vagy.

Hát ezt írtam. Ezt csináljátok minden kérdés alatt. Feltesztek egy provokatív kérdést, TELJESEN mindegy hogy ki mit ír, lehet érvelni, szépen írni, rondán, nem számít. A vége mindig ugyanaz. A nők sz.rok, ti tudtok mindent.

Ezért emelted ki a 4-es meg az 5-ös válaszát. Téged nem érdekel semmilyen ésszerű érv. Te azt keresed, ami a saját hülyeségedet erősíti.

Lehet ez alatt a kérdés alatt 6 oldalnyi válasz. Majd mindig visszahivatkozol 1-1 válaszra ami a te véleményeden alapul, és 50 válaszból 48 teljesen hidegen hagy, tök mindegy mit írnak, az a fontos, hogy volt 2 aki a te hülyeséged mantrázza.

Ezért írtam, tisztán látszik hogy a te kérdésed is provokatív. Elhiszitek, hogy a bölcsek kövén ültök, közben meg olyan ostobák vagytok, hogy a 100 oldalnyi hasonló kérdésből amit különböző hozzád hasonlók írtak, olyan mintha 1 ember írná ezeket a kérdéseket, mert annyira egyformán működtök.

Ti csak ártatlan megfigyelést végeztetek, ti csak véleményt kértek, minden ellentétes véleménnyel szembe mentek, azokra hivatkoztok vissza aki erősíti a saját böszmeségeiteket, és a vége ugyanaz, hogy márpedig a nők olyanok amilyennek ti gondoljátok őket.

De az a helyzet kiscsillag, hogy a nap végén te leszel az aki a kutyának se kell, és ne feledd, holnap is pont ugyanúgy fel fog kelni a nap, hiába is utálkozol.

okt. 29. 20:52
 24/84 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy élőben én se nagyon találkozom ilyen nőkkel sehol, mint itt az oldalon. Mellesleg azt sem értem, ha valakit az oldalon undorító stílusban kikezd egy női válaszoló, aztán idővel már felveszi a kesztyűt és visszaszól neki, akkor az mire fel számítana bárhol is nőgyűlöletnek? Azért mert pár sérült hülye azt mondta? Neki nem a nőkkel van baja, hanem az adott válaszolóval! Aki mellesleg nagyon is tett érte, hiszen folyamat beszólogat neki és provokálja.
okt. 29. 20:57
 25/84 anonim ***** válasza:
81%
Húha, #23, az "incel-szakértők" egyike már ontja magából a keserűséget, gyűlöletet és még csak észre sem veszi magát. De a kérdések amelyek be vannak másolva azokat figyelmen kívül hagyja pedig nyilvánvaló, hogy azok kérdések válaszai úsznak a gyűlöletben a férfiak iránt kivétel nélkül! Legalább bebizonyította, hogy teljesen igaz amiről tudunk nagyon sokan csak nem verjük nagy dobra. Hiszen fölösleges mert a férfiak kizárólag a földre szállt ördögök és szegény nők inkább egyedül maradnak. Pedig leírják millió kérdés alá, hogy minden egyes férfi hűtlen, lusta here aki nem érdemel nőt és ők inkább macskáznak, vagy kolostorba vonulnak.
okt. 29. 20:59
 26/84 A kérdező kommentje:
20.52-es, a sok sületlenségre nem fogok reagálni, mert látszik hogy csak provokálni és terelni vagy itt. Elmondom világosan hogy miért a 4-es 5-ös válaszokkal példálóztam. És azóta elég sok hasonló válasz érkezett, szóval inkább csak te vagy itt ennyire vakon. Szóval ők voltak akik mindkét nem irányából helyesen látták a problémát, hogy csomó sérült és a másik nemet szidó van itt férfiből és nőből is egyaránt. Te meg az vagy aki a női oldal összes eddig megtörtént aljasságát, provokálását és szemétségét is simán letagadná és kiforgatná, megmagyarázná hogy nincs is semmi olyan, és ha mégis akkor az is a férfiak hibája. Ez konkrétan betegség, szóval nem fogok leállni vitázni veled.
okt. 29. 21:03
 27/84 anonim ***** válasza:
27%

25

Semmi keserűség nincs a válaszomban, mindig jót nevetek a hozzátok hasonló ostobákon 😀

Azért jó hogy vagytok, mert tökéletes alapot adtok a nőkkel való kommunikációhoz. Rajtatok mindig lehet röhögni, a nők pedig szeretnek nevetni. Férfiként élek ezzel a lehetőséggel és használom a selejtes "férfi"társaim szánalmas megnyilvánulásait.

Soha ne hagyjátok abba, hiszen tudjátok, onnan tudják az emberek hogy valami jó, hogy van rossz is.

Onnan tudják a nők hogy vannak normális, igazi férfiak, hogy léteztek ti, a tápláléklánc legalján.

Így tulajdonképpen köszönetet érdemeltek, mert segítitek az evolúciót, hogy a jó génekkel, stabil mentális egészséggel rendelkező férfi egyedek tovább vigyék ezen előnyüket, míg a selejt, mint ti, oda kerüljön ahová való: a szemétbe.

Így a jövőben jöhet egy szebb világ, idővel majd eltűntök a Föld felszínéről 😊

okt. 29. 21:07
 28/84 anonim ***** válasza:
65%
Ez az oldal régóta egy csatatérré változott. A legszánalmasabbak mind közül azok a felhasználók, akik megpróbálják elhazudni a nyilvánvalót. Itt a férfiak és a nők egy jelentős részével is ugyanúgy komoly problémák vannak. Számomra is hihetetlen, hogy egyesek micsoda valóságtagadásokba kapaszkodnak néha.
okt. 29. 21:08
 29/84 anonim ***** válasza:
24%

26

Igen, ismerem a fajtádat, az érvekre nem szerettek reagálni, mivel nem tudtok 😃

Aztán túl sokat ne várj ám a holnaptól. Pont ugyanolyan szerencsétlen leszel mint ma, aki a kutyának se kell.

Csak aztán el ne pityeredj.

okt. 29. 21:10
 30/84 A kérdező kommentje:
Ennyire beteg nem lehetsz 27-es. Mondd hogy trollkodsz! Az se szép dolog, de még mindig jobban jönnél ki belőle, mintha komolyan gondolnád ezt a sok hagymázas elmebajt, amit magadból ontasz.
okt. 29. 21:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!