Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminista nőket mi teszi boldoggá?
"Pl a finom kalácskát azt a nőnek kell sütnie. "
Miért is? 😂😂😂
Láttam nem egy fiatal pasit sütni.
Barátom pl. saját kezűleg sütött tortát a nevnapomra
"Ha én nő lennék, nagyon szívesen csinálnám, nincsen abban semmi rossz"
És férfiként mi tart vissza?
Indulhatsz most is.
Mi pl együtt fogunk sütit sütni hétvégén. Máig dolgoztam én is, nem értem rá sütögetni.
“ Ne tegyünk úgy, mintha a világ legnehezebb dolga lenne főzni, mosni, takarítani.”
Nem az, ha nem kell mellette melóba járni. Én pl este 6-7 között érek haza átlag munkanapon, nem mindig könnyű utána még nekiállni a házimunkának. (Még úgy se, hogy szerencsére mi ketten csináljuk :D )
Ugyan egyértelműen troll kérdés de...
Nem vagyok a ház melege. Igen, az esetek nagy többségében előbb eszem napokig hideget, vagy rendelek, mint, hogy főzzek. Havi 1-2 alkalommal csinálok valamit, mivel eszek főttételt a munkahelyemen, itthon már nem kell ezzel foglalkoznom.
Takarítok, magam és az állataim után, de nem egy egészséges felnőtt után. Ha együtt élek valakivel, akkor közös a házimunka.
Soha nem fogok kalácskát sütni. Egyrészt nem szeretem, másrészt csak pár olyan süti van, ami megéri a macerát, azok is egyszerűek. Ha a kajától, meg a főzéssel, sütéssel, takarítással töltött pár napnyi munkaóra adja a meghittséget, meg szeretetet, akkor nagyon rosszul vagy bekötve.
Főzni kapcsolatban heti 1x hajlandó vagyok, ha a másik is megteszi, vagy valamivel "honorálja" pl. nekem csak koszolni kell a főzéssel, ő tesz rendet, takarítja ki a konyhát.
Az, hogy lehetek az anyja egy egészséges felnőtt embernek nem tesz boldoggá.
Az igen, ha egyenlő szinten vagyok kezelve, ha valóban a társam a másik. Ha azt érzem, hogy megbízhatok benne, érzelmileg, fizikailag, a hűségét tekintve stb. Ugyanezt tudom biztosítani.
Ha közös időt tölthetek azokkal, akiket szeretek, legyen az a párom, a családom, vagy a barátaim. Az nem közös idő, hogy én előadom az odaadó háziasszonyt, ő meg egy másik szobában filmezik.
Szeretek az állataimmal foglalkozni. Szeretem a munkám és a munkatársaim, a velük eltöltött időt.
Boldoggá tesz, hogy önálló és önellátó vagyok. Boldoggá tesz, ha tanulok valami újat, akár iskolai keretek között, akár önállóan. Ha valamit tudok alakítani a lakáson, ha kitalálok valamit és össze sikerül hozni. Ebben jellemzően apukám segít, de nagyon jó lenne, ha olyan párom lenne majd, akivel szintén lehet együtt alkotni.
Boldoggá tesz, ha nyugodtan lehetek itthon, nem kell haptákba állnom és körülugrálnom valakit.
Egy ideje egyedül vagyok és boldog vagyok. Voltam hosszú, együttélős kapcsolatban is, ahol eleinte ment az etetés az egyenlő jogokkal és kötelezettségekkel, aztán, mint Orwel állatfarmjában, a szabályokat sutyiban átírta az akkor párom és a végén a mindenki egyenlő, de vannak egyenlőbbek helyzet állt fenn. Elő kellett volna adnom a háziasszonyt azonos kereset és munka mellett... hát, már nem a párom.
A bizonytalan, alacsony önértékelésű pasik amúgy miért vannak ennyire betojva a nőktől?
Kérdező téged anyukád egy forró vasalóval simogatott, vagy milyen trauma ért gyerekként, hogy ennyire semmire tartod magadat?
Tipp:
-próbáld összeszedni az önbizalmadat hobbik, értelmes elfoglaltság révén
Ha kell, pszichológushoz is menj
-testedzés!!!
-kerüld az olyan nőket, akik hozzád hasonlóan alacsony önértékelésűek, mert csak le fognak szívni és kihasználnak
-ha nem bírsz normális nőt bevonzani, inkább maradj egyedül és tanulj önismeretet.
Kérdező, tulajdonképpen magadat akarod kényeztetni egy nő által.
Az senkit sem tesz boldoggá ha az egyik fél állandóan kiszolgálhatja a másikat. Nem rabszolga.
Te kevered azzal, hogy van kölcsönös tisztelet a másik iránt ahol egymás támaszai az emberek, megosztják a háztartási munkákat, de egyik félre sem hárítunk dolgokat.
Ha már ilyen nagyon értelmesek vagyunk így karácsony előtt egy héttel:
A normális férfiak egyetlen boldogsága hogy sok pénzt keressenek, amit aztán természetesen a nőnek adnak (ezt jelenti a "családfenntartás", mint tradícionális maszkulin szerep), és ajándékokat vegyenek a nőknek, és építsenek ezt-azt a nőknek, pl egy házat.
Az anti feminista férfiaknak meg csak annyi öröme van az életben hogy a neten próbálják felhúzni a nőket idegileg.
#szomorú:(
“ Ne tegyünk úgy, mintha a világ legnehezebb dolga lenne főzni, mosni, takarítani.”
Na este 6-tól 8-ig jöhetsz, megfizetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!