Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nőket mi teszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nőket mi teszi boldoggá?

Figyelt kérdés
Szóval vannak a normális nők, őket a normális dolgok teszik boldoggá. Egy finom ebéd megfőzése, tiszta ház, érzelmi támogatás és hátország nyújtása a Férfinak, és hasonló jó dolgok. Na most ezeket a klasszikus és normális női értékeket az itteni modernkori feministák minden lehetséges módon elutasítják, támadják. Sőt, a többi normális nőt is próbálják ezek ellen az igaz és jó értékek ellen hergelni, a rendes, dolgos, becsületes nőket is cikizve, őket mindenféle rossznak beállítva. De akkor mi teszi őket boldoggá igazán? Azt már megfigyeltem, hogy vitatkozni, veszekedni azt nagyon szeretnek. De azon kívül biztos van még pár másik dolog. Mik lennének azok?

tegnap 16:42
1 2 3 4
 31/35 lizzi77 ***** válasza:
100%
Én szeretek sütni,általában megnyugtat,de csak ha van hozzá kedvem.A legtöbb nőnek a házimunka ugyanolyan kötelesség,mint a rendes munkája,csak nem kap érte fizetést,ergó nem teszi boldoggá.Értem én,hogy te ilyen Stepfordi feleségek feelinget szeretnél otthonra,de ha megnézed,ott is hatalmas házakban lakott a család,anya htb volt,és még így is fellázadtak a végére...szóval ,hacsak nincs egy időgéped,hogy visszament az 50'es évek Amerikájába,akkor felejtős a dolog.
tegnap 20:24
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy nulla életű trollocska, aki ettől érzi magát jól, hogy itt hecceli a népet. Lelki nyomor level mínusz egymillió.
tegnap 21:44
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

"nincs egy időgéped,hogy visszament az 50'es évek Amerikájába,akkor felejtős a dolog."

AZ teljesen más. Otthon volt a feleség. Nem volt más dolga.

"Én szeretek sütni,általában megnyugtat"

Néha én is, de ha valaki elvárná, mert ez a nő dolga, akkor repülne páros lábbal.

tegnap 21:50
 34/35 anonim ***** válasza:
Én főzök sütök szívesen, de milyt is "kényszer" elvárás lesz elmegy a kedvem.
tegnap 22:25
 35/35 anonim ***** válasza:

16) A dietanak nincs koze a feminizmushoz. Foleg nem sutnek semmit,ha cukrasz pasim lenne.

Van no,aki nem szeret a konyhaban sok idot tolteni.

ma 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!