Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feministák, ti szeretitek ünnepelni a locktobert?
Figyelt kérdés
Ilyenkor a férfiaknak egy teljes hónapon át szoros péniszketrecet kell viselniük. Így nem kell törődnötök a vágyaikkal, nem kell velük szexelnetek sem. És mivel nálatok van a ketrecük kulcsa, így ti irányíthatjátok őket az alantas ösztöneiken keresztül.okt. 23. 17:21
2/14 anonim válasza:
Locktober??
Úristen milyen színes a világ és én milyen keveset tudok róla 🫣😵💫🤣
44N anyóka
3/14 anonim válasza:
Nem nagyon érted, mi a feminizmus. Nincs köze a BDSM-hez.
4/14 anonim válasza:
En mar a normembert várom, hatha az egy normális hónap lesz. Ja nem no shave meg no nut november.
Októberben erenyov, novemberben meg no nut. Decemberben mi lesz?
5/14 anonim válasza:
#4 száraz november lesz 🍷🥂🥃➡️🫗, decemberben nem tudom mi, aztán jön a Januhairy amikor grizzlymedvék leszünk hogy elijesszük az inceleket 😏🐻
6/14 anonim válasza:
Azok amúgy is megijednek nem?:D Száraz november? A francba, én 2 hónapja nem ittam semmit, de lehet novemberben két pohár bort is fogok.
Ezek a hónapok hol vannak osszeirva? Nyáron volt pride hónap is.
7/14 anonim válasza:
Elhatalmasodott ezen az oldalon az idiotizmus, jó lenne tenni valamit végre.
8/14 anonim válasza:
Szerintem ostobaság az ilyen és örülök, hogy a párommal normálisan és rendszeresen lehet szexelni ilyen hülyeségek helyett.
9/14 anonim válasza:
Ha inkább a szájukra tennék az ilyenek, az jobb lenne.
10/14 anonim válasza:
Ez egyébként mi? Mármint honnan ered? Soha nem hallottam róla.
Egyébként rémesen beteg aki ilyenekkel él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!