Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság sok ember miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság sok ember miért van inkább egyedül minthogy lejjeb adjon az igényeiből?

Figyelt kérdés
dec. 11. 11:48
1 2 3 4 5
 41/42 tejjelkifili ***** válasza:
0%
A válaszom: Biblia 427 oldal, negyedik bekezdés.
dec. 11. 21:22
 42/42 anonim ***** válasza:
90%

Nincs hova lejjebb adni. Meg ha lenne is semmit nem számít. Azért vagyok egyedül mert nem érdeklek SENKIT. Konkrétan SENKIT, évek óta. Itt nem azon múlik, hogy nekem magasak az igényeim, hanem, hogy másoknak nem felelek meg egyáltalán, semmilyen téren. Mindenki azt gondolja, hogy biztosan aki egyedül van férfiként az topmodell csajokra vágyik... hát rohadtul nem, csak mi nem kellünk egyelten nőnek sem, még csak egy nyamvadt beszélgetéshez, ne adj isten randira sem.

És én ezt már megszoktam és nem is érdekel. Elfogadtam és kénytelen vagyok beletörődni, hogy már így fogom leélni az életem.

dec. 11. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!