Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen gyakran találkoztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran találkoztok párkapcsolatban élők a saját szüleitekkel, milyen messze éltek tőlük és amikor meglátogatjátok, egyedül, vagy a párotokkal? Illetve mennyi ideig maradtok, néhány óra, 1 éjszaka?

Figyelt kérdés
okt. 18. 23:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ritkán mivel nem igazán jó a kapcsolatunk.
okt. 18. 23:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
az ott töltött idő az alkalomtól függ. Mióta 190 km-re lakom tőlük, azóta érthető, hogy ritkábban megyek.
okt. 19. 01:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem élnek a szüleim.

Páromé igen, de külön. Az anyját hetente 1-2 órára, ő 20 km-re lakik, az apját kb évente fél napra, ő 300 km-re.

okt. 19. 05:31
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Korábban 120 km-re laktak a szüleim. Havonta egy hétvégét voltunk ott a feleségemmel és a gyerekekkel. Szombat délelőtt mentünk és vasárnap késő délután jöttünk el. Most közel laknak, mert elköltöztek. Így minden héten találkozunk, de rövidebb ideig.
okt. 19. 06:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Havi 2-3 alkalom, 50 km-re lakik, pár órát maradok és egyedül megyek.
okt. 19. 07:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Míg éltek a szüleim, csaknem mindennap találkoztunk. Nem laktunk túl messze egymástól, munkából hazafelé beugrottam, többnyire a férjem is jött utánam. Anyu mindig tartogatott valami finomat. Hasonló volt annak idején a szüleim kapcsolata anyai nagymamámmal. A férjem családjával ritkábban találkoztunk.
okt. 19. 07:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Pesten lakunk, szüleim az agglomerációban. Vonattal 15 perc. 4 hetenként megyünk, vasárnapi napon, délelőtt megyünk,estefelé jövünk haza.
okt. 19. 08:10
 8/12 anonim ***** válasza:

Anyám Szerbiában, mi Budapesten. Ünnepekkor jön ő, mi max évi 1x megyünk. Pár órára, reggel indulunk, estére már hazaérünk alapon. Most már kicsi gyerekeink vannak, így nem szivatjuk magunkat a bizonytalan határátlépéssel meg társaival, jöjjön ő, ha látni akarja az unokáit. Nem akarja, szóval ennyit erről. Régebben, amikor még fiatal voltam, a férjemmel is max jártunk, akkor olyan 2-3 havonta mentem el egy hétvégére, péntek délután ment a vonatom, vasárnap délelőtt indult vissza. De akkor még voltak barátaim a szülővárosomban, mostanra már ők is mind elköltöztek, zömében külföldre vagy Budapest környékére, szóval ez is olyan, hogy minek menjek ennyi időre, csak azért, hogy anyámmal csendben nézzük egymást, nem igazán van értelme :D

Anyósom itt lakik a kerületben. Nála laktunk is fiatal házasokként, utána mikor elköltöztünk saját lakásba, akkor is azért vasárnaponként ott ebédeltünk nála, vele szuper a kapcsolatunk. Most a gyerekek körül rettentő nagy segítségünk, heti többször jön-megy, viszi őket, ott vannak nála néha estére is (pl tegnap koncerten voltunk a férjemmel, oda azért nem vinnék egy 2 és 4 évest :D ), abszolút a mindennapi életünk része. De pont kellő távolságban, hogy ha szeretné ő vagy mi, akkor ne kelljen egymást látnunk, azért nem a szomszédban lakik :D De az a pár perc autózásnyi távolság, gyalog ~30 perc, az tökéletes. Szóval ilyen anyóst és nagymamát mindenkinek :)

Az apukáink mindkettőnknek meghaltak már, sajnos. Mondjuk nem hiszem, hogy sokkal másabb lenne a helyzet, ha még élnének, az én apámmal nekem még rosszabb volt a kapcsolatom, mint anyámmal, amit meg a férjem mesélt az ő apukájáról, az alapján meg ő is ugyanúgy imádná az unokáit, mint anyósom, szóval nem hiszem, hogy drasztikusan más lenne a rendszer a látogatásokban.

okt. 19. 09:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az én családom hozzánk jön és nem mi megyünk, ők 1-2 hetente jönnek néhány órára. A férjem családja messze lakik tőlünk (350 km), évente 2 alkalommal megyünk családostul, egy hétvégére.
okt. 19. 09:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom kb 10 km.re lakik, anyám pedig 20kmre. tehát mindketten közel élnek.

Anyóssal minden hétvégén találkozunk (heti szinten főz az allergiás kutyánkra) ilyenkor max egy fél óra, óra amit együtt töltünk beszélgetéssel. Az én szüleimmel ritkábban, havonta, 2 havonta 1x

Anyámnak nincs jogsija, nem jön át hozzánk soha hacsak nem a párja épp nem dolgozik és nem hozza el autóval, mi pedig ennyiszer tudjuk beiktatni azt, hogy átmenjünk. Mindig mindenhova együtt megyünk a párommal. 27n

okt. 19. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!