Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ítélnek meg sokan mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ítélnek meg sokan mert inkább egyedül vagyok mint olyannal aki nem fog meg külsőleg?

Figyelt kérdés
Pedig nincsenek konkrét elvárásaim, magas igényeim nem a tökéletest keresem csak olyat aki megmozdit bennem valamit akiről el tudom képzelni azt is hogy az ágyban is működne
ma 14:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én biztosan nem ítéllek el ha ez segít. Mindenki eldönti mit/kit akar maga mellé.
ma 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Felőlem azt keresel, akit akarsz, azzal vagy, akivel akarsz, és ha jó egyedül, hát akkor legyél úgy, nekem aztán tök mindegy mit csinálsz, a te életed!
ma 15:02
 3/5 A kérdező kommentje:
de akkor miért ítélnek meg sokan hogy magasak az igényeim és soha nem lesz senkim?
ma 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
67%
Nem ítélnek meg, csak az igazat mondják. Amit persze te vehetsz ítélkezésnek, hisz ha nem az, akkor egy vélemény közlés. Mint ahogy én is mondhatom, ha külsőleg nem jön be neked egy nő, az ítélkezés vagy vélemény, hogy nem tetszik? Gondold csak végig, elméletben minden véleményt kikiálthatnánk ítélkezésnek.
ma 15:19
 5/5 anonim ***** válasza:
67%
Miért mondod el sok embernek a magánéleted? Szerintem csak közeli családtagoknak, barátoknak érdemes, hiszen ők ismernek, szeretnek, tudnak segíteni. Ha pedig ők mondják, hogy magas az elvárás, akkor lehet benne valami és érdemes elgondolkodni.
ma 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!