Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek olyannal aki külsőleg nem jön be de minden más stimmel?

Figyelt kérdés

Tásaságból ismerek egy srácot, többször próbált randira hívni is. Heti 1x találkozunk a tásaság miatt, kb havi 1x elhiv vsgy helyben vagy utána rámír.

Amúgy jóban vagyunk, jófej, értelmes is de külsőleg nem az esetem.

Így eleve halálra van ítélve a dolog ha randiznék vele? Vagy menhek el kettesben "barái találkozóra" és ha bármi kialakul orulok, ha nem nem?

25n 29f

2023. szept. 7. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Ha marnkorabbrol ismered es igy sem tud megmozgatni benned semmit, akkor ne. Mas lenne a helyzet akkor, ha csak ilyen elso latasra lenne ez, de itt nem ez a helyzet.
2023. szept. 7. 08:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem javaslom ha egyáltalán nem tetszik.
2023. szept. 7. 08:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyáltalán nem tetszik, akkor fölösleges.
2023. szept. 7. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nincs értelme.
2023. szept. 7. 09:06
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nope
2023. szept. 7. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez nálam kétesélyes. Én úgy működök, hogy már többször is megtetszett idővel valaki aki elsőre (többedszerre) nem az esetem. Mindig az volt, hogy társaságban együtt lógtunk, kedveltem, szimpi volt a másik és idővel másképp néztem rá, megtetszett. De ehhez az kell, hogy nagyon egy húron pendüljek a másikkal és hogy ne taszítson.

De ez én vagyok. Nem tudom mióta ismeritek egymást, mert nálam ez általában pár hónap alatt megtörténik ha úgy van. Ha azután se, akkor valszeg nem fog.

2023. szept. 7. 09:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
De ez tök szubjektív. Ha te ismered magad és tudod, hogy ez nem változik, akkor ne.
2023. szept. 7. 09:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg embernek működik

Csak nezd meg milyen ronda emberek vannak kapcsolatban

Én tuti hogy egyedül fogok maradni, de képtelen lennék rá

2023. szept. 7. 10:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fölösleges.
2023. szept. 7. 10:17
 10/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem egy csúnya fiúval voltam már vagy voltam belé szerelmes. És utólag ezeket fullra szégyellem :D Amúgy is ha elmúlik a rózsaszín köd, mi lesz? Leélsz egy életet valakivel, akit csúnyának látsz? Mérföldekkel jobb helyes fiúkkal járni, hidd el nekem, ja és nem éri meg esélyt adni ezeknek, mert ők is ugyanúgy megcsalhatnak, bánthatnak, hazudhatnak, kidobhatnak.
2023. szept. 7. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!