Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptattok le valakit az első randin, ha élőben nem olyan, mint amilyenre számítotok, akár külsőleg akár személyiségileg?
Attól függ. Eleve nem támasztok irreális elvárásokat és felfogom, hogy mindenki más élőben egy kicsit. Ha egy normális tűrésen belül van az illető, akkor nem koptatom le, mivel logikus, hogy hozott valamit, ami bejöhet.
Ha teljesen más, akkor egyszerűen közlöm, hogy bocs, más, hello.
Találkoztunk, kb 10 évvel volt idősebb mint a kèpen, 30 kilóval több és bünronda.
Gondolatban elküldtem volna a jó kva anyjàba hogy rabolta az időmet.
Megkívtam egy kàvera és közöltem hogy nem talàlkozunk többé.
Szerencsére nem kérdezte miért mert akkor tènyleg kiosztottam volna rendesen
En már eleve oda se megyek,ha átbaxott és mashogy néz ki
Moslek az ilyen aki fenyezi magat össze vissza aztán okádek módon néz ki
Én ilyen téren rendes vagyok. Előre megbeszélem, hogy 30 vagy 60 percem van csak, utána mennem kell.
Ha kiderül, hogy a képek és valóság köszönő viszonyban sincsenek, akkor is úgy vagyok vele, hogy egy beszélgetés még belefér. A randi végén pedig illedelmesen elköszönök, természetesen nem pedzegetem, hogy jó lesz újra látni. Utána többet nem keresem.
Általában a lányok is levágják a szituból, hogy nem voltam túl lelkes, emiatt ők sem jelentkeztek később.
32F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!