Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptattok le valakit az első randin, ha élőben nem olyan, mint amilyenre számítotok, akár külsőleg akár személyiségileg?
Hat nem irigyellek. Halistennek eddig mindenki kellemes csalodas volt.
Ha konkretan becsaposak voltak a kepei, akkor durcaznek, es valahogy kijonne a szamon. Ha csak en nem kepzeltem el jol, egy rovid randit vegigszenvednek es utana felszivodnek. Nem tudok olyankor egyenes lenni, mikor tudom, hogy az oszintesegemtol vinnyogna a masik.
Megiszunk valamit azért (külön kontón), de elmondom neki, hogy nem erre számítottam, nem olyan volt a képeken, ezért sajnálom, de nem szeretnék többet találkozni vele.
N
Elég magasra nőtt lány vagyok (mm ha 170 magasnak számít) és elfelejtettem tisztázni még a chaten ezt a dolgot. Az első mondata az volt, hogy: "Én azt hittem alacsonyabb vagy..." (Japp... köszönés nélkül) Bosszúból előbb szépen meghívattam magam egy kávéra, majd szarkasztikus megjegyzésekkel tudtára adtam, hogy egy bunkó kertitörpe és arra hivatkozva, hogy dolgom van, otthagytam.
Egy másik alkalommal a srác szuicid és önromboló megjegyzéseit hallgatva befejeztem a drága kávém, mert ez most egy fancyb helyen volt, sajnáltam volna ráönteni vagy ott hagyni. Majd itt is közöltem, h mennem kell mert jön hozzám egy megrendelő (nem) sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!