Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem jön be egyáltalán külsőleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jön be egyáltalán külsőleg mégis vonz hozzá valami? Meddig tud fent maradni ez az állapot?

Figyelt kérdés
Egyetemen ismerkedtünk meg, volt egy közös óránk. Már órán is észrevettem, hogy folyamatosan néz de nekem egyáltalán nem tetszett így soha nem foglalkoztam vele. Aztán egyszer összekerült az én és az ő baráti társasága, itt ismertem meg jobban és azóta érdekel és olyan, mintha valami vonzana hozzá. Egyáltalán nem az esetem és néha az is megfordul a fejemben, hogy nem a legszebb pasi akivel valaha kavartam mégis valamiért oda vagyok érte. Egyáltalán nem tartom rusnyának de helyesnek sem. Néha azon kapom magam, hogy eszembe jut, hogy amúgy ez a pasi nem valami helyes (szóval be is vallom magamnak, hogy amúgy nem biztos, hogy bejön külsőre) viszont ha oda jutunk hogy szexelünk, akkor ez sosem probléma. Azon gondolkodom, hogyha annyira csúnyának tartanám, akkor fel sem tudnék izgulni rá. Nem mondanak csúnya nőnek, sőt, és az eddigi párjaim is mindig nagyon helyes férfiak voltak, akikre ránéztem néha, és csak úgy, "hű, azta". Nála egy egyáltalán nincs meg, mégis valamiért meg vagyok halva érte.
2022. júl. 5. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
58%
Tipikus példája vagy annak akit a közösségi média , a trendi közösségi oldalak által manipulált ideálok átmosták az agyad.Jelenleg amit tapasztalsz az ösztönös a valódi ízlésed ami ki akar törni , de az agyadban lévő évek alatt szét manipulált infók " a milyen a jó pasi számodra" probálja blokkolni a valódi érzéseidet.
2022. júl. 5. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
En meg nőként mondom hogy hagyjad. Igazabol lehet csak ki vagy ehezve szeretetre, gondoskodasra, szexre. Annyiszor irtad mar hogy ronda hogy ugy tunik inkabb leeroszakolod magadon a pasit. Nekem is volt ilyen, meg is szerettem rusnyasaga ellenere, de vegul csak oda jutottam ki hogy nem tetszik. Konnyen eldontheted amugy, csak tedd fel magadnak a kerdest. Ha most teherbe esnek tőle, orulnek? Ha a valasz nem, akkor magadra eroszakoltad a pasit ilyen olyan elonyok miatt. Ha a valasz igen, akkor az evolucios osztoneid aldasukat adjak ra.
2022. júl. 5. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:
29%

miylen magas is?

jaaa, hoyg magas?

2022. júl. 5. 20:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Igazából ez nem a legmegfelelőbb kérdés, mert akár a világ legsmármosabb, legtörődöbb pasijától is eshetnék teherbe annak sem örülnék, és abortusz lenne a vége:D

"Igazabol lehet csak ki vagy ehezve szeretetre, gondoskodasra, szexre." Gondoltam erre is, de ezeket mind ajánlotta fel ezerszer jóképűbb férfi mégsem cserélném le őt.

2022. júl. 7. 15:47
 5/5 anonim ***** válasza:
oké, szóval magas
2022. júl. 7. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!