Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasival, ha nagyon jó a szex vele, de külsőleg egyáltalán nem vonz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy rendezvényen, sokat beszélgettünk. Jófej, kedves volt velem, többet is szeretett volna, de először visszautasítottam, mert nem jön be külsőleg. Ezt követően is beszélgettünk, találkoztunk, szerettem vele lenni, de csak úgy, mint egy fiú barát. Egy barátjánál volt házibuli, ahova engem is meghívott, elég rendesen felöntöttünk a garatra és lefeküdtünk. Nagyon jó volt vele, többszörös hüvelyi és csiklóorgazmust okozott, ennyire ügyesen még senki nem elégített ki. Azóta többször is lefeküdtünk, kielégülök tőle, de utána egyfajta bűntudat gyötör, mert külsőleg egyáltalán nem jön be, nem tudok vele elképzelni kapcsolatot.2020. aug. 18. 11:31
1/33 anonim válasza:
Akkor legyen barátság extrákkal kapcsolat.
2/33 anonim válasza:
Tartsd meg szimplán szexkapcsolatra.
3/33 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy Te magad nem szeretnél elköteleződni, de ha neki megfelel a csak szex, akkor összejárhattok.
4/33 A kérdező kommentje:
Arra van más, aki külsőleg is az esetem, de vele nem annyira jó a szex, pedig őt sokkal jobban kívánom.
2020. aug. 18. 11:35
6/33 anonim válasza:
És miért ne lehetne több szexkapcsolatod?
7/33 A kérdező kommentje:
Nekem csak 1 kéne, akiben minden megvan.
2020. aug. 18. 11:37
8/33 A kérdező kommentje:
Mert már így is elég sok logisztikát igényel, hogy ráérjek mindkettejükre mikor szeretnék és ne tudjanak egymásról.
2020. aug. 18. 11:38
9/33 anonim válasza:
Akiben minden megvan,az meg nem csak szexre kell majd neked.
10/33 A kérdező kommentje:
A másik fiúval simán el tudnék képzelni kapcsolatot, de ő nem szeretne egy 6 éves kapcsolat után újat senkivel, csak élni akar.
2020. aug. 18. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!