Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasival, ha nagyon jó a szex vele, de külsőleg egyáltalán nem vonz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy rendezvényen, sokat beszélgettünk. Jófej, kedves volt velem, többet is szeretett volna, de először visszautasítottam, mert nem jön be külsőleg. Ezt követően is beszélgettünk, találkoztunk, szerettem vele lenni, de csak úgy, mint egy fiú barát. Egy barátjánál volt házibuli, ahova engem is meghívott, elég rendesen felöntöttünk a garatra és lefeküdtünk. Nagyon jó volt vele, többszörös hüvelyi és csiklóorgazmust okozott, ennyire ügyesen még senki nem elégített ki. Azóta többször is lefeküdtünk, kielégülök tőle, de utána egyfajta bűntudat gyötör, mert külsőleg egyáltalán nem jön be, nem tudok vele elképzelni kapcsolatot.2020. aug. 18. 11:31
21/33 A kérdező kommentje:
Bocs, hogy nem elégszem meg bárkivel. Nem pntoztam senkit, téged se. Ő akarna kapcsolatot, azt hittem ez világos a leírásból. Nem azt írtam, hogy egyáltalán nem jó a szex, de a másikkal sokkal jobb.
2020. aug. 18. 12:47
22/33 anonim válasza:
179 centi = alacsony.
Én ezen vagyok elképedve.
23/33 A kérdező kommentje:
Nekem 190 felett magas egy pasi, imádom a kosaras és vízilabdás pasikat.
2020. aug. 18. 13:08
24/33 anonim válasza:
Akkor te se nagyon beszélgettél az elmúlt években magyar nőkkel. 😂
25/33 anonim válasza:
Kicsit keretezzük át hátha úgy könnyebb megválaszolni a kérdést.
Elédrakok két tányért mindkettőn kaja van és az egyiket kell választanod.
Az elsőn szarvasgombával töltött őzcomb van de összebundzsizva mint egy moslék.
A másodikon zsíroskenyér pihen de olyan szépen kipreparálva hogy fotódíjat lehetne vele nyerni.
Akármelyiket választod jóllaksz vele a kérdés hogy melyiket falod be?
26/33 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy NEKED 190 centitől magas egy pasi, de ez szubjektív. Objektív mércével egy 179 centis ember nem alacsony. Ez akkor is így van, ha egyre magasabb a Homo sapiens sapiens, tehát nő az átlagmagasság. De egyébként az az érzésem, hogy kicsit provokálsz itt. Mindjárt jön a 18 alatt kicsi a fqsz téma is.
27/33 A kérdező kommentje:
Nem provokálok senkit, segítséget kértem. Péniszméretet meg nem szoktam megkérdezni vagy lemérni, nem mondanék ilyet, hogy 18 alatt kicsi.
2020. aug. 18. 13:20
28/33 anonim válasza:
Ja de azért legyen legalább 22-es. Had feszüljön a muff.
29/33 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. Mond meg neki hogy te max szeretői viszonyt tudsz elképzelni vele. Így nincs átverés..aztán vagy elfogadja vagy nem.
30/33 anonim válasza:
190 feletti hapsik? Hinnye, vannak itt elvárások. A 181 centimmel kezdem rosszul érezni magam. 😀 De megértem. Amúgy majd pár év múlva mikor elkezdessz picit öregedni, és emiatt kénytelen vagy csökkenteni a felvételi ponthatárt, tágítani a spektrumot, akkor vajon, hogy fogod értékelni az összebundzsizott ôzcombot. 5 éve nekem is volt egy ilyen szituációm. Brutális volt a lány az ágyban, nagyon összepasszoltunk. És egy jobban kinéző lányt választottam, akivel középátlag volt a szex. Azóta is gondolok arra a lányra. Törődő volt meg ráadásul mellé. Szerencsés párosítás. Hiba volt elengednem. Szóval nehogy később megbánd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!