Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasival, ha nagyon jó a szex vele, de külsőleg egyáltalán nem vonz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy rendezvényen, sokat beszélgettünk. Jófej, kedves volt velem, többet is szeretett volna, de először visszautasítottam, mert nem jön be külsőleg. Ezt követően is beszélgettünk, találkoztunk, szerettem vele lenni, de csak úgy, mint egy fiú barát. Egy barátjánál volt házibuli, ahova engem is meghívott, elég rendesen felöntöttünk a garatra és lefeküdtünk. Nagyon jó volt vele, többszörös hüvelyi és csiklóorgazmust okozott, ennyire ügyesen még senki nem elégített ki. Azóta többször is lefeküdtünk, kielégülök tőle, de utána egyfajta bűntudat gyötör, mert külsőleg egyáltalán nem jön be, nem tudok vele elképzelni kapcsolatot.2020. aug. 18. 11:31
31/33 anonim válasza:
Külsőleg átlagos forma? Én is valami hasonló vonalat képviselek. Ilyen kategóriájú nőket nehezen kapok meg, mint Te. Ezért nagyon be kell kompenzálnom az ágyban, humorban, magabiztosságban. Csak azért, mert nehezen szerzek másik barátnőt ráadásul, meg még picky is vagyok. Plusz mikor volt olyan barátnőm, mint Te, akkor dupla annyi energiát raktam bele, hogy meg bírjam tartani. E mellé még sokat olvasok, meg edzek. Bárcsak 190 centis vizilabdázó lennék, aztán 20%-os erőbedobással váltogathatnám a csajokat. De így marad a 200%, ha olyan nőt nézek ki, mint te. 😂😀 szegény nem is tudja, hogy ennek ellenére is van még mellette valaki. 😀 azért elmondhatnád neki, hogy nőjön az egoja, hogy lepipált egy alfát. Csak lehet picit besértődne a vetélytárs fogalmának hallatán. 😬 Szomorú egyvelegek konstellációja ez.
32/33 anonim válasza:
Érdekelne, hogy azóta hogy alakult a sztori. Melyiket választottad?
Egyébként nem derült ki, hogy Te milyen magas vagy.
Amúgy meg sosem értettem azokat, akik még a szeme színét is meghatározzák a partnernek, akivel szóba állnak. Azok már nagyon megtehetik, hogy válogassanak...
33/33 anonim válasza:
Gondolom azt választotta, akivel nem olyan jó a szex, és csak élni akar. Aztán majd amikor a nagy élni akarásban kidobja, akkor meg jön ide nyafogni hogy milyen szemét bunkó az összes pasi.
Nehéz lesz majd feldolgozni hogy telnek az évek, nem találja meg élete párját mert neki csak a 190 centis vízilabdázók kellenek, de azok is csak akkor ha pont olyan színű a szemük, mint amilyet elképzelt magának. Aztán egyszer csak azon veszi észre magát, hogy a kutyának sem kell már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!