Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek a pasival, ha nagyon jó a szex vele, de külsőleg egyáltalán nem vonz?
Figyelt kérdés
Megismerkedtünk egy rendezvényen, sokat beszélgettünk. Jófej, kedves volt velem, többet is szeretett volna, de először visszautasítottam, mert nem jön be külsőleg. Ezt követően is beszélgettünk, találkoztunk, szerettem vele lenni, de csak úgy, mint egy fiú barát. Egy barátjánál volt házibuli, ahova engem is meghívott, elég rendesen felöntöttünk a garatra és lefeküdtünk. Nagyon jó volt vele, többszörös hüvelyi és csiklóorgazmust okozott, ennyire ügyesen még senki nem elégített ki. Azóta többször is lefeküdtünk, kielégülök tőle, de utána egyfajta bűntudat gyötör, mert külsőleg egyáltalán nem jön be, nem tudok vele elképzelni kapcsolatot.2020. aug. 18. 11:31
11/33 anonim válasza:
Hogy milyen gondjai vannak az embereknek :D
12/33 anonim válasza:
Keress még egy harmadikat is. A muffod elbír velük nem?
13/33 anonim válasza:
Annyit válogatsz,hogy a végén egyedül maradsz.
14/33 A kérdező kommentje:
Nem keresek, a másodikat sem kerestem, sőt leírtam, hogy először visszautasítottam.
2020. aug. 18. 12:19
15/33 A kérdező kommentje:
Egyedülálló vahyok jelenleg is, igy nem igazán értem ezzel mire utalsz.
2020. aug. 18. 12:19
16/33 anonim válasza:
Ha nem keresel hogy találod meg álmaid lovagját? Álljon a kapudba?
17/33 anonim válasza:
Mi a baj a pasival, amiért nem tetszik?
18/33 A kérdező kommentje:
Azt arra írtam, hogy harmadikat nem keresek. Nekem a kigyúrt,barna hajú és szemű, magas pasik tetszenek, ő alacsony (179 cm), arca sem sármos és nincs borostája se.
2020. aug. 18. 12:30
20/33 anonim válasza:
#11-es vagyok és hiába pontoztál le, a véleményem nem változott :D
Nézzük csak...
Adott egy pasi, aki külsőre az eseted, de a) nem akar kapcsolatot és b) nem is olyan jó vele a szex.
És ott egy másik, aki nem az eseted, de az ágyban lehengerel és nem tiszta, hogy ő akarna-e kapcsolatot.
Akivel nem jó a szex, hosszútávon úgysem fog működni a kapcsolat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!