Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi indít be igazán egy pasin? Egyáltalán mitől lesz valaki jó pasi? Csak külsőleg érdekelne a véleményetek
Arc, kézfej, popsi. Nekem ez a sorrend. Tulajdonságai között pedig szerepeljen: magabiztosság, vicces, tájékozott, intelligens.
Nekem tuti nyerő :)
hosszu barna haj, kek szem:P nekem ezek voltak a gyerekkori almaim:) es megis talaltam...
szerintem fenek, felsotest....
(de a belso a legfontosabb!!!)
Legyen sportos,de ne kigyúrt izomagy..aztán viszonylag magas, vagyis nálam magasabb.Legyen szép barna szeme:)
Habár igazából szerintem, ha vkinek eddig ilyen ideálja volt, aztán mondjuk megismerkedik egy nem igazán izmos,közepes méretű,kékszemű pasassal, attól még simán belezúghat, mert pl a belső tulajdonságai hihetetlenül vonzanak..aztán ha már komolyabbra fordul a dolog, és szerelmes vagy belé, akkor már ő lesz számodra a tökéletes férfi, és a külsöjét is így fogod látni...
A tekintete csintalan, kis huncut, tele élettel.A keze szép, ápolt a körmei rövidek.FÜLEBEVALÓ NE LEGYEN!!!!!
Piercing max szemöldökben, vagy a szája alatt.Testalkat 85kiló felett ha lehet, de nem előírás.LEGYEN NÁLAM MAGASABB.NE LEGYEN DISZKÓS!!!!NE SZOLIZZON, NE SZŐRTELENÍTSE MAGÁT!!!Kb ezek jutottak eszembe.
De ezt igazán, hogy melyik pasi jön be ránézésre lehet megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!