Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja mindegyik pasi ezt velem az első randin? Fúk válasza érdekelne elsősorban.
Ha szépnek látnának akkor téged bámulnának egészvégig -.-
szal erröl ennyit
Pontozz le lécci,elakarom érni a 0% -t!!!
Szépnek látnak,és ezzel akarják elérni hogy te mégjobban figyelj rájuk.Hogy úgyérezd nem vagy elég jó nekik.És örülj neki!Én is így szoktam csinálni,jobb mintha állandóan téged nézne,meg mondaná milyen gyönyőrűek a szemeid stb.
22F
Valószínűleg nem bíznak magukban és félnek tőle,hogy észreveszed,ha a szemükbe nézel.
Én így gondolom.
de ha úgy érzem nem vok elég jó nekik az miért jó??? És miért kéne örülnöm neki???
Ha te egy olyan férfira vágysz aki állandóan teljesíti minden vágyad,és állandóan rád figyel akkor keress 1papucs férfit.Egy ideig lehet jól működne a kapcsolat,de utána ellaposodna.Jól tették a fiúk hogy kicsit visszafogták magukat,és elisérték a céljukat,hiszen te még mindíg rajtuk rágódsz,hogy vajon elég szépnek találtak-e.:-)Így legalább van még vmi izgalmas bennük,nem tárták fel az összes lapjukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!