Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok megelégedve a külsőmmel, tudom hogy senki sincs megelégedve a saját külsejével. A véleményetek érdekelne hogy ha 1 pasi nem néz ki olyan jól, de pl jól öltözködik, vicces stb. akkor az azért javít a helyzeten?
Nem vagyok megelégedve a külsőmmel,tudom hogy senki sincs megelégedve a saját külsejével.A véleményetek érdekelne hogy ha 1 pasi nem néz ki olyan jól, de pl jól öltözködik,vicces stb... akkor az azért javít a helyzeten?
Mármint ahogy a körülötte élő lányok hozzáállása.
U.i.1:Nem vagyok kíváncsi azokra a válaszokra, ahol legórnak!
U.i.2:Köszönöm előre is az ÉRTELMESválaszokat!!ű
16/F
Szia,
én elégedett vagyok a külsőmmel. :) Bár tény, hogy néhány évembe telt, mire elhittem, hogy nem az anorexiás csajok a szépek. :)
Egyébként pedig nagyon változó, hogy ki mit tart szépnek. Nekem pl. egy selyemfiú nem jön be, és alapvető, hogy legyen humorérzéke. A külső csak annyiban fontos, hogy legyen ápolt, mosdjon rendesen, és ne akarja elnyomni a természetes testszagát (itt nem a kétnapos izzadtságra gondolok), hanem csak diszkrét illatokat használjon. Bár én hozzád képest vén vagyok... :)
Jótanács kéretlenül: ha a lány a külsődnek túl nagy jelentőséget tulajdonít, akkor azzal hosszú távra ne tervezz. Fontos a külső, főleg a ti korotokban, de csak azért párt választani, mert jól néz ki... Hát ciki. :)
28/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!