Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok/összejönnétek olyan személlyel aki kísértetiesen hasonlít az egyik exetekre? Mind külsőleg, mind belsőleg.
Nekem most pont ez van. Egyszer találkoztam a fiúval, de egy az egyben úgy néz ki, vagy nagyon hasonlít a legelső barátomra.
Még személyiségileg is.
Most őrlődök ezen, hogy el tudok-e vonatkoztatni ettől.
Azért lett vége annak a régebbi kapcsolatnak, mert nem lettem szerelmes és nem akartam tovább húzni a dolgot, nem a fiú miatt.
Itt nem az a gond, hogy hasonlít rá, hanem az, hogy az előzőbe se voltál szerelmes, és ahogy tűnik, most se vagy szerelmes.
Felesleges belemenni olyan kapcsolatba, ahol nem vonz a másik.
Ha ex, miért ex? Gondolom mert olyan jó volt vele( velük). Ha valaki ex az nem hiába ex, működő képtelen volt hosszú távon a kapcsolat. Mert hasonlít valaki a régire, nálam negatív hatású.
De kinek a Pap, kinek a Papné.
#1-es válaszolónak.
Egy darab baráti találkozónk volt eddig, egy alkalommal nem leszek szerelmes a másikba.
Első pillanatban lesokkolt, hogy milyen hasonlóság van, olyan dejavu érzésem volt. Képeken ez nem jött így át.
Nagyon jól éreztem magam a találkozón, ha már elgondolkoztam hogy ismét találkoznék vele. Lehet egy igazi randiban benne lennék, aztán majd meglátjuk
Exemnek ikertesoja van.
Mégis láttam köztük rendesen a különbségeket es egyáltalán nem volt olyan érzésem mintha egymás clónjai lennének.
Fura vagy
Akivel most randizok, elsőre nekem is nagyon hasonlított az exemre. Külsőre csak úgy nagyjából (bár ha sorba teszed a pasijaimat, mindegyik hasonlít, van egy zsánerem, ezvan) hasonló hanglejtéssel beszél, magabiztos, elsőre nagyon megnyerő, viszont ahogy jobban megismertem kiderült, hogy teljesen más, mint az exem..
Nyilván, ha olyan tulajdonságokban hasonlítana, amik miatt anno kiábrándultam az exemből, az más lenne, de most csak azért, mert külsőre egy bizonyos típus jön be, nem fogom nem kipróbálni, érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!