Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel, aki külsőleg nem nagyon jön be?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ért véget az első kapcsolatom, ami hét évig tartott. Együtt laktunk, egy suliba jártunk aztán egy munkahelyen dolgoztunk. Évek óta kb. minden percet együtt töltöttünk és most vége. Azóta folyton azért vergődtem hogy legyen valakim. Aztán hamar rájöttem, hogy ez nem így működik. Most elkezdtem randizni valakivel, akinek nagyon tetszik a személyisége, viszont egyerűen nem jön be külsőleg. És akárhogy is próbálom, nem tudom elképzelni hogy vele vagyok. Lehet hogy ha még elégszer találkozok vele akkor majd megszeretem annyira hogy tetszeni fog? Vagy akkor inkább hagyjam. Lehet, hogy még időre van szükségem? Nem tudom mit csináljak, nekem ez annyira furcsa. 15 éves korom óta nem voltam szingli. :S
2018. jan. 19. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%

Kérdésre a válasz: Nem.

Ha ló nincs jó a szamár? Kapcsolatfüggő vagy?

2018. jan. 19. 10:57
 2/16 anonim ***** válasza:
58%

ui:

" 15 éves korom óta nem voltam szingli. :S"

Jaj, te szegény, gyászoljunk együtt? Sírjunk együtt? Szánalmas vagy.

2018. jan. 19. 10:58
 3/16 anonim ***** válasza:
80%
Én összejöttem, két évig voltunk együtt. Voltak pillanatok amikor vonzó volt külsőre is, de általában nem, sőt néha kicsit undorodtam is. Azt hittem és reméltem hogy ezen túl tudok lépni, a személyisége elfedi, stb. De nem tudtam igazán sose túllépni rajta és volt bennem hiányérzet. Végül nem elsősorban emiatt lett vége, de megfogadtam hogy ilyenbe nem megyek bele többet, mert hosszútávra nem működik. Amúgy neked azt javaslom, hogy ne rohanj ennyire egy új kapcsolatba, előbb zárj le mindent és vedd észre, hogy nincs szükséged senkire hogy boldog legyél.
2018. jan. 19. 11:03
 4/16 anonim ***** válasza:
0%
Aki abszolúte nem jön be,soha! Az más,ha nem mediterrános,még ha nálam az nagy előny is.
2018. jan. 19. 11:15
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
#2 érzéketlen vagy. 7 évig minden nap melletted van valaki, aztán egyszercsak nincs. A kérdezőnek ez most egy gyász. Neked nevetséges, neki most tragédia. Kérdező, biztos vagy benne, hogy eljött az új kapcsolat ideje? Szerintem hagyj magadnak időt elgyászolni, elengedni az előző kapcsolatot. Közben találd meg önmagad egyedül. Utána jöhet a következő pasi.
2018. jan. 19. 11:18
 6/16 anonim ***** válasza:
45%
Akkor igen, ha nem kifejezetten az esetem, de valamiért vonzónak tartom. Ilyen volt több is, ez nem okoz bennem hiány érzetet. Ha úgy igazán nem tetszik, akkor nem.
2018. jan. 19. 11:21
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem..csak azért hogy ne legyél szingli, nem kell összejönni vakakivel..
2018. jan. 19. 11:30
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd a fenébe, a külső a legfontosabb, ha az nincs rendben, akkor mindegy kiről van szó.
2018. jan. 19. 12:02
 9/16 anonim ***** válasza:
53%

Nem jönnék vele össze. Tényleg kapcsolatfüggő vagy.

#5, ne keverjük már a gyásszal azt, hogy valaki nem bírja kuki nélkül. Ha meghal valakid, akit szeretsz, egyből beleugrasz más ágyába? Na ez az érzéketlenség.

2018. jan. 19. 12:07
 10/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem, nem jönnék. Nem vagyok annyira életképtelen, hogy kapcsolatból kapcsolatba ugrom, ráadásul így, bárkivel, mert nem tudok egyedül meglenni.

22 éves lehetsz akkor, legyen már eszed!

2018. jan. 19. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!