Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Nálatok hol van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nálatok hol van a legfelső határ a csajoknál akivel összejönnétek (külsőleg értem)?

Figyelt kérdés
Szal úgy is feltehettem volna a kérdést, hogy szerintetek nagyon ronda vagyok? De az úgy nem jó, mert képet kell feltölteni. Max. ha valaki szépen kéri akkor küldök.

2012. szept. 25. 12:49
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Esetleg képeket linkelhetnétek be képeket a google-ról, kinek melyik testalkat nem jön be.
2012. szept. 25. 12:50
 2/14 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha igényes és ápolt , nem úgy öltözködik mint 1980ban tették (most nem ribanc öltözékre gondolok) akkor lehet magas is ez a határ.. Meg az összkép számít, illetve a belső. Nálam 70-30 vagy 60-40 a külső belső arány. De ez egyénfüggő. Ha gondolod küldj képet , megmondom hogy én mit gondolok rólad. Átlagos 22éves srác vagyok, nem minden nő kedvence. Valszeg hasonló kategóriájú srácok véleménye érdekel, ha már rondának tartod magad.
2012. szept. 25. 12:53
 3/14 anonim ***** válasza:

Szerintem egy válasz erre a kérdésre nagyon az egyénektől függ, ki hány éves semmilyen általános következtetést nem tudsz belőle levonni. Mert más a felső határ egy 18 megint más egy 25 és megint más egy 35 éves férfi számára...

Szerintem tedd fel úgy a kérdést, hogy a korosztályodra koncentrálj, pl 26 éves férfiak nálatok hol a felső határ... stb

Amúgy én pont 26 vagyok és azért mondok 30-at mert szeretnék több gyereket de még később.

2012. szept. 25. 12:53
 4/14 anonim ***** válasza:

minden test alak más.. Küldj képet priwibe:)

igaz lány vagyok, de sztem igy is megtom mondani naggyából (nem lezbixd)

2012. szept. 25. 12:54
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Légyszi küldj képet és kapsz cserébe egy őszinte véleményt. :)

2012. szept. 25. 12:54
 6/14 anonim ***** válasza:

Bocsánat elkapkodtam te a testsúlyra gondolsz, külalak.

Hát mondjuk úgy hogy nem szeretem a végleteket, se a nagyon gebe se a duci lányokat. Ha például egy lány nagyobb kicsit, magasabb az átlagnál tehát kb 175-177 centi önmagában nem zavar, ( azért nálam ne legyen magasabb) de alapvetően a kisebb lányokat szeretem. Szeretem a pici kezeket, lábakat.. :)

Testsúlyra, jó ha egy lányon van mit fogni, a csontkollekció nem túl szexi, de azért ne legyen zsíros sem. Ha izmosabb testalkatú azzal nincsen gond, de ha lóg a hasa az már zavaró nem jön be, a szexi pocak az teljesen oké.

2012. szept. 25. 12:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva nem egészen értem, mire irányul a kérdésed, és a válaszok is elég sokféle oldalról fogják meg a témát... :S

Súlyra gondolsz, magasságra, esetleg korra??

2012. szept. 25. 13:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Küldhetnél nekem is képet és válaszolok.:)
2012. szept. 25. 13:04
 9/14 anonim ***** válasza:

ma 12:57

Osztom a véleményed, ugyanígy vagyok én is:))

2012. szept. 25. 13:16
 10/14 anonim ***** válasza:

nálam az ápoltság a legfontosabb, egy szép, dús, hoszzú, fényes haj nagyon meg tud fogni, meg persze a szép fogsor, szemöldök, szép bőr, hozzáillő öltözködés.

Ha ezek megvannak plousz egy jó kisugárzás, akkor a többi elég tág határokon belül mozoghat, tehát az alak pl nem olyan fontos, persze a szélsőségek nyilván nem jók. de pl ha paraméterben kell kifejezni (bár ez annyia sokat nem mond) mondjuk egy 155 centis 45-50 kilóstól 60 kilóig jó lehet, vagy egy 175 centis csaj, 50-70 kiló között kb,

de jó lenne ha küldenél képet:), akkor megmondanám.

21/F

2012. szept. 25. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!