Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnétek valakivel, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek valakivel, aki külsőleg nem nagyon jön be?

Figyelt kérdés
Pár hónapja ért véget az első kapcsolatom, ami hét évig tartott. Együtt laktunk, egy suliba jártunk aztán egy munkahelyen dolgoztunk. Évek óta kb. minden percet együtt töltöttünk és most vége. Azóta folyton azért vergődtem hogy legyen valakim. Aztán hamar rájöttem, hogy ez nem így működik. Most elkezdtem randizni valakivel, akinek nagyon tetszik a személyisége, viszont egyerűen nem jön be külsőleg. És akárhogy is próbálom, nem tudom elképzelni hogy vele vagyok. Lehet hogy ha még elégszer találkozok vele akkor majd megszeretem annyira hogy tetszeni fog? Vagy akkor inkább hagyjam. Lehet, hogy még időre van szükségem? Nem tudom mit csináljak, nekem ez annyira furcsa. 15 éves korom óta nem voltam szingli. :S
2018. jan. 19. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
37%
Minimális kompromisszumot hajlandó vagyok kötni, ha személyisége bejön, de az a válaszom, hogy inkább hagyd...
2018. jan. 19. 12:14
 12/16 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem az eseted, de valami megfog benne, akkor oké. De ha nem tetszik külsőleg és hiába próbálkoztál, hátha valami megfog, akkor ez max barátság lehet... valamilyen vonzódásnak lennie kell egy kapcsolatban.
2018. jan. 19. 12:35
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Én vagyok érzéketlen? Ki sír azért, mert jaj 15 éves kora óta most lenne először szingli? Bele fog halni, vagy mi? Más is szingli és túlélte.

Még túl sincs az előzőn, de már egy másikat akar. Minek? Le se zárta a múltat. Nem kell egyikből ki a másikba be ugrálni. Aztán meg jönnek a problémák.

Akinek ilyen komoly kapcsolata volt, az nem hiszem, hogy pár hónap alatt túl lenne ezen, akkor meg minek új kapcsolat?

2018. jan. 19. 12:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Én összejönnék, idővel úgyis kiderül mennyire működőképes a kapcsolat az adott személlyel.
2018. jan. 19. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
58%

Nem érdemes erőltetni, előbb vagy utóbb úgyis kiütközne.

A társkeresést se erőltesd annyira, 22 vagy, fogsz találni olyan férgit, akihez belsőleg és külsőleg is vonzódni fogsz.

2018. jan. 19. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha te vagy a férfi és ő a nő akkor inkább ne, max. randizz vele még egy darabig és akkor meglátod. De ha nem jön be akkor inkább, hagyd mert úgyis jön valaki aki tetszeni fog később.

Ha nő vagy akkor azt javaslom, akkor is adj neki több. idő. Megfigyeléseim szerint a nők eléggé furák ilyen téren. Néha nem jön be nekik egy egész átlagos majd összejönnek valami kaszanova igénytelen és ronda vagy dzsipőcs sráccal aki még átvágja is őket. (Főleg szakítás után jellemző ez)..vigyázz ne használjanak ki.

De ugyan akkor az is lehet, hogy a barátodat keresed mindenkiben és külsőleg olyat akarsz mint ő. De ha a személyisége nagyon bejön a srácnak és olyan amiről, álmodtál azt javaslom adj neki még egy kis időt találkozgassatok. De ne dönts semmilyen irányban.

Mert ekkor is előfordulhat, hogy egy olyan srácról mondasz le akit később sajnálni fogsz, hogy elszalasztottad.

2018. jan. 19. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!