Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randin mondta hogy sem külsőleg,sem belsőleg nem jövök be neki. Aztán szóvá tette hogy nem is bókoltam. Számított volna?
Második randin voltam egy lánnyal,aztán szóvá tette hogy sem belsőleg,sem külsőleg nem jövök be neki. Aztán mondta hogy nem is bókoltam a randik alatt.
Ha sem belsőleg,sem külsőleg nem jöttem be neki,akkor számított is volna valamit,hogy elkezdek neki bókolni?
Nem jössz be neki. Ennyi. Csak néha olyan az ember, hogy ha nem sikerül, szeret odacsípni a másiknak. Nem kell vele foglalkozni.
Bár mondjuk az igaz, hogy azért nem baj, ha kicsit dicsérjük a partnert. Persze, ezt sem szereti mindenki.
Nem tudom, neki számított volna-e, de ez egy fontos visszajelzés a későbbiekre nézve.
A nőktől megtudhatod, mitől leszel jobb férfi, érdemes őrá hallgatnod ebben.
Semmilyen taktika vagy trükk nem segít, ha nem jössz be neki külsőre. A bókolás miatti rinyparádé már csak kegyelemdöfés, amolyan "felesleges fikázda" volt a részéről.
Ő bókolt amúgy? Valószínűleg nem. Akkor miért követelné meg mástól? Ez egyoldalú.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!