Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőleg az esetetek a párotok? Jártál már olyannal aki nem jött be?
nem minden a külső, de mindenkinek más tetszik. (=
a barátom a férfiideálom, mielőtt megismertem, ilyennek képzeltem el az igazit. amúgy jártam már olyannal, aki nem igazán jött be külsőleg, de az inkább csak menekülés volt egy másik kapcsolatból (hosszú sztori).
18/l
Az, hogy nem épp az esetem, nem jelenti azt, hogy nem is jön be külsőleg.
Nekem mindig is a barna hajú, barna szemű, nálam max. egy fejjel magasabb pasik jöttek be. Ehhez képest a párom szőkésbarna, kék szemű és nálam jóval magasabb. Neki a vörös hajú, zöld szemű, nagymellű nő az ideálja, ehhez képest én barna szemű, barna hajú és B-s kosarú vagyok. Persze vonzódunk egymáshoz, "bejövünk egymásnak", de nem vagyunk épp egymás ideáljai.
És lassan 3 éve leszünk együtt teljes boldogságban :)
Az exemnek barna haja volt- mar amennyi volt, elegge kopaszodott- , nalam csak par centivel magasabb, kicsit dagi.
Ehhez kepest nekem a szoke , kek szemu, magas, izmos pasik tetszenek.
De ot szerettem!
Jelenleg nincs párom, de jártam olyannal, aki nem tetszett külsőre, de olyannal is, akit tökéletesnek tartottam.
Számít azért a vonzalom is elég sokat, soha többé nem jöbök össze olyannal, aki nem tetszik.
nekem a hosszabb hajú, barna szemű, magas pasik tetszenek, és egyáltalán nem jön be a kék szem
viszont a barátom rövid hajú, kék szemű és alig magasabb, mint én
neki pedig a barna szemű, fekete hajú, magas nők tetszenek, de én szőke vagyok, kék szemű és alacsony .. :)
ennek ellenére természetesen vonzódunk egymáshoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!