Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejojjek egy olyannal aki idegen legios lesz?
3 hete ismerem es nagyon sokat vagyunk egyutt es en kezdem megszeretni.Nagyon jo vele.Viszont szeptemberben megy idegenlegiosnak es az a baj hogy ez mar 100%
Onnantol karacsonyig nem is latnam..akkor 1 honapot itthon aztan fel evet kint aztan sokaig itthon majd megint ki megy Azt mondta nem sokaig csinalna 3-4 evig...
Mit tegyek??
én ismerek egy ilyen lányt, akinek idegen légiós a párja. azt hiszem 4 éve vannak így már együtt. hát nézd, ha vállalod, hogy bírni fogod, kezdj bele.
én biztosan nem tudnám ezt csinálni, nekem kell, hogy a közelemben legyen az, akit szeretek. de nem vagyunk egyformák :)
23L
Nem javasolnám. Ha full megbíztok egymásban, akkor is előjön előbb-utóbb a féltékenység valaki részéről...
Szerinted mennyire bírják azok a srácok szex nélkül kint? Semennyire. Ebbe nem is akarok belemenni.
Ferfi....
A no en vagyok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!