Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Osszejojjek egy olyannal aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osszejojjek egy olyannal aki idegen legios lesz?

Figyelt kérdés

3 hete ismerem es nagyon sokat vagyunk egyutt es en kezdem megszeretni.Nagyon jo vele.Viszont szeptemberben megy idegenlegiosnak es az a baj hogy ez mar 100%

Onnantol karacsonyig nem is latnam..akkor 1 honapot itthon aztan fel evet kint aztan sokaig itthon majd megint ki megy Azt mondta nem sokaig csinalna 3-4 evig...

Mit tegyek??

2013. ápr. 16. 11:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ja, értem. Nem tudom honnan szedtem, hogy nő. Na mindegy. Pont most néztem meg az On the spot- A francia idegenlégió c. adását, nézd meg te is, ott sok katona elmondja, hogy miért ment oda, miben változott a személyisége, milyen a családi élete stb.

Elég rossz lehet, hogy hónapokig nem látod, akit szeretsz, bár mindent meg lehet szokni, ha nagyon akarjátok, akkor sikerülhet.

2013. ápr. 17. 08:13
 12/14 legio válasza:

Pár dolog ami érdekelhet:

-Ha megfelel a teszteken, akkor a túljelentkezés miatt lehet h visszaküldik, és csak egy év múlva mehet ki elkezdeni.

-Ha befér a kezdőcsapatba, akkor 4 hónapig semmi kapcsolatod nem lesz vele, még egy levél sem.

-nem tud kimenni 3-4 évre, mert az első szerződésben 5 évet kell aláírni, az minimum.

-elvileg 45 szabadnapod van egy évben, úgyhogy az az 1 hónap kb fel is emészti a nagy részét

Vagy nem mondott el mindent, vagy ő sem tud eleget róla. Azon túl meg ha csak kalandvágyból indul el akkor ez nem neki való sztem... nem csak egy túra a hegyekben, ha jó légiós akar lenni akkor más jellegű motivációnak is kell lennie... remélem segíthettem valamit :)

2013. ápr. 18. 10:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Ugyanezt akartam írni, mint a kedves utolsó, annyival kiegészítve, hogy

- amíg elsőosztályú légiós nem lesz, addig el sem hagyhatja Franciaországot

- egyszerre maxim 1 hét "szabadságot" vehet ki

- a karácsony a második legnagyobb ünnepe a Légiónak, úgyhogy akkor sem fog hazajönni

A barátod, ha ilyeneket mond, akkor a fejében gondok vannak, nem is járt utána a dolgoknak. És mivel a felvétel része egy pszichiátriai beszélgetés is, nem sok esélyét látom, hogy felvegyék.

2013. jún. 7. 11:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok hogy még együtt vagy e a barátoddal.Sokan csak álmodoznak róla ,de nem mernek egy tapottat se lépni...áprilisbe mondja neked hogy szeptemberbe megy...hát sok sikert neki,és ha elmegy legalább fél évig nem találkoztok és ebből az első másfél hónapba még azt se fogod tudni hogy él vagy nem...én az első fázison vagyok most...pár napja ment el a barátom a légióba...teljes mértékben támogatom,és azt sem bánnam ha soha többé nem látnám, csak boldog legyen és az álmai teljesüljenek! 24 L
2013. aug. 4. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!