Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osszejojjek egy olyannal aki idegen legios lesz?
3 hete ismerem es nagyon sokat vagyunk egyutt es en kezdem megszeretni.Nagyon jo vele.Viszont szeptemberben megy idegenlegiosnak es az a baj hogy ez mar 100%
Onnantol karacsonyig nem is latnam..akkor 1 honapot itthon aztan fel evet kint aztan sokaig itthon majd megint ki megy Azt mondta nem sokaig csinalna 3-4 evig...
Mit tegyek??
Ja, értem. Nem tudom honnan szedtem, hogy nő. Na mindegy. Pont most néztem meg az On the spot- A francia idegenlégió c. adását, nézd meg te is, ott sok katona elmondja, hogy miért ment oda, miben változott a személyisége, milyen a családi élete stb.
Elég rossz lehet, hogy hónapokig nem látod, akit szeretsz, bár mindent meg lehet szokni, ha nagyon akarjátok, akkor sikerülhet.
Pár dolog ami érdekelhet:
-Ha megfelel a teszteken, akkor a túljelentkezés miatt lehet h visszaküldik, és csak egy év múlva mehet ki elkezdeni.
-Ha befér a kezdőcsapatba, akkor 4 hónapig semmi kapcsolatod nem lesz vele, még egy levél sem.
-nem tud kimenni 3-4 évre, mert az első szerződésben 5 évet kell aláírni, az minimum.
-elvileg 45 szabadnapod van egy évben, úgyhogy az az 1 hónap kb fel is emészti a nagy részét
Vagy nem mondott el mindent, vagy ő sem tud eleget róla. Azon túl meg ha csak kalandvágyból indul el akkor ez nem neki való sztem... nem csak egy túra a hegyekben, ha jó légiós akar lenni akkor más jellegű motivációnak is kell lennie... remélem segíthettem valamit :)
Ugyanezt akartam írni, mint a kedves utolsó, annyival kiegészítve, hogy
- amíg elsőosztályú légiós nem lesz, addig el sem hagyhatja Franciaországot
- egyszerre maxim 1 hét "szabadságot" vehet ki
- a karácsony a második legnagyobb ünnepe a Légiónak, úgyhogy akkor sem fog hazajönni
A barátod, ha ilyeneket mond, akkor a fejében gondok vannak, nem is járt utána a dolgoknak. És mivel a felvétel része egy pszichiátriai beszélgetés is, nem sok esélyét látom, hogy felvegyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!