Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, ha minden vágyam csak annyi, hogy egy akár idegen fiú ölelésében kisírjam magam, megsimogasson, és csak beszélgessünk?
Ha van pasid akkor igen.
Ezt azt jelenti, hogy ő nem képes törődni vele és csak szexre kellesz. Az a gond, hogy még mindig vele vagy!
De ha nincs pasid akkor is fura, hogy akárki... De azért megértelek. :)
És nincs is barátnőd? Vagy valaki akivel beszélgethetsz?
Csak van valaki.
Nem gáz, inkább szomorú. főleg az, hogy akik értékelnének egy társat azoknak nem jut, de a többi meg váltogatja a partnereket mintha a piacon lenne.
Miért lenne? Nem mindenkinek alakult úgy az élete, hogy van valakije családon kívül, vagy egyáltalán normális családi háttér. Legtöbb barátság csak addig tart amíg egy suliba, melóhelyre járnak és hasznot húznak egymásból, aztán leszarják a másikat. Régiek véget érnek és újak nem alakulnak ki.
én szexelni is akarnék bocsi :D
de amúgy ismerem az érzést! én január,februárban csak otthon rohadtam, és hallod KIESETT ez a két hónap, nem emlékszem belőle semmire :(
Szerezz barátokat, mozdulj ki, szerezz egy pasit
F19
Szia!
Ha közel laksz beszélgethetnénk. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!