Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit tennétek ebben a helyzetben? (idegen lány, felcsönget)
Honnan tudta, hogy melyik lakásba kell becsöngetni? Gondolom többlakásos épületről van szó, ha azt írod, hogy felcsönget a kapuban... nem lehet, hogy már sokkal régebb óta figyel téged, vagy esetleg már ki is derített rólad egyéb infókat.
Nekem ez nem kicsit nyomulós tett, ha egy lány ilyet tesz szimplán azért, mert tegnap megtetszettél neki. Akkor miért nem várt lent, amíg újra kijössz és akkor úgy tett volna, mintha véletlenül összefutna veled, vagy bemegy abba a boltba, ahova te jársz, stb... de ez így nagyon erőszakos nekem :S
Szólni nem tudnék sokat, be engedném. Hátha hozott valami ajándékot.:)
Amúgy volt már velem ilyen, kellemes érzés. :)
Főleg amikor már "tököm tele van a világal" érzésem van.
Ha bejössz nekem valószínű egy dologban lennék biztos: dug.nál velem. S ez azért meg is alapozná a beszélgetésünket, s szándékaimat az estét illetően.
Azért írom mert jártam így, s így is lett a vége... Na jó.. azóta se semmi vele, de annyi épp elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!