Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha tetszik egy idegen lány a buszon akinek van barátja?
Hát ismerkedni szabad, ha van párja, ha nincs. Ha van, akkor stop!!
Szemezel vele, később köszönsz neki. Aztán megkérdezed, hogy elkísérheted e. De csak, ha szingli!
Ha van barátja, akkor semmit. Akkor add fel.
Te se örülnél neki, ha egy vadidegen nekiállna elhódítani tőled a barátnődet...
Szerezz egy ismerőst, aki ismeri a csajt, és tudd meg, foglalt-e. Ha nem, akkor szabad a pálya, próbálj megismerkedni vele. Csak bátran, mit veszthetsz? :)
Fél éve? semmit! ha tud rólad, megismer akkor esélytelen. vagy az első találkozásnál odamész hozzá egy ürüggyel, hogy leszólíthasd aztán ha látod rajta, hogy hajlik a további beszélgetésre terelsz valami másik témára, hogy a beszélgetés ne szakadjon meg, vagy vársz fél évet, arcrol megismer (igen ő az a srác a buszrol akitvel regellente szoktam utazni) elkönyvelt téged közömbösnek, aki nem vált ki belőle semmi érzelmet, és innen már nem lehet kilépni!
Felszállsz a buszra tetszik egy csaj van 8 perced, hogy megszólítsd és nem fél éved!
Menj oda hozzá. - Ne mond hogy nem az vártad hogy feltűnjön egy pasi mellette.
Ha kérdi miért csak most. Mond azt hogy eddig foglalt volt a szíved , de hogy megláttad mással rájöttél csak ő kell.
ha fél éve vársz az nem jelent túl jót.
egyébként, ha odamész hozzá, "bevállalod" azzal sugárzod magadból hogy rátermettebb vagy mint esetlegesen a párja.
ha nem beszélsz a lánnyal úgysem lesz semmi, tehát muszáj lesz odamenned hozzá ha kell neked :D azt már ne kérdezt mit modj :) szerintem az utcán ismerkedés (buszon..) nem túl szerencsés, és a lány helyében lekoptatnálak, deee én nem vagyok ő, úgyhogy bele kéne vágnod a dologba! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!