Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Timit csináltok, ha egy idegen lány csak úgy megigéz titeket az utcán?
Figyelt kérdés
Néha, nagyon ritkán van úgy, hogy egy idegen lány csak úgy megtetszik, illetve megragad valamivel az utcán.
Egyszerüen ilyenkor odamennék hozzá, és egyből megmondanám neki, hogy "lennél a barátnőm?"
Ilyenkor mit szoktatok csinálni?
2011. júl. 21. 22:19
4/9 anonim válasza:
Megkérdezem tőle, hogy csinálnánk-e Timit?
5/9 anonim válasza:
én általában simán elmegyek mellettük, ha olyan hangulatom van. de volt már úgy, hogy úgy túltengett bennem az energia, hogy simán odamentem megszólítani.
6/9 A kérdező kommentje:
*Ti mit, csak igy nem engedte létrehozni a kérdést
2011. júl. 21. 22:29
7/9 anonim válasza:
Nem szabad habozni, oda kell menni. Te bizony segítségre szorulsz. Ha szeretnél változtatni az életeden, a nők terén. Tegyél egy próbát írj rám, segítségedre lehetek. Veszíteni nem veszíthetsz semmit. Ahogy gondolod.
9/9 anonim válasza:
Hát, Timit már rég csináltam, most Adrit csinálok (Y)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!