Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Külsőleg az esetetek a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külsőleg az esetetek a párotok? Jártál már olyannal aki nem jött be?

Figyelt kérdés
ugye nem minden a külső..
2013. máj. 13. 00:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát én próbáltam járni olyan sráccal, aki kifejezetten nem tetszett, de nem lett jó vége... :(

Oké, hogy valaki nem a direkt ideálod, de ha nem is tetszik, akkor akármennyire is akarod, nem fog működni.

2013. máj. 13. 01:07
 12/15 anonim ***** válasza:

1szer jártam olyan csajjal aki nem az ideálom-->(giotin...)

törpe volt(158-9cm, kékszem, nulla mell, anorexi, göndör haj(bleee))

és inkább az egyeneshajú, viszonylag nagyobb mellű, közel 170cm szőkésebb hajú nők tetszenek :D

aki azért ne legyen se gebe, se szumós+ne lógjon rajta semmi.

2013. máj. 13. 04:22
 13/15 anonim ***** válasza:

nem jött be, vagy olyan, aki kifejezetten csúnya volt?

na jó, kit is akarok átverni, nem volt még barátnőm :(

2013. máj. 13. 05:00
 14/15 anonim ***** válasza:
Én férfiként mondom, hogy soha nem jönnék össze egy olyan nővel aki nem tetszik külsőre még, ha emiatt életem végéig szűz maradok. Ugyanolyan fontos, hogy látszatra mi fog meg benne, meg milyen tulajdonságai vannak. Nem kell, hogy fullos topmodell legyen, de számít a külső, és aki azt mondja, hogy nem az magának hazudik.
2013. máj. 13. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:

Azért a "fehér lovon szőke herceg" és a "bottal sem piszkálnám meg" között vannak árnyalatok. Értelem szerűen az utóbbival nem kezdenék, mert se magamnak, sem a másiknak nem akarok hazudni.

A jelenlegi párom mellett simán elmentem volna külső alapján ("semmi különös" kategória, valahol félúton az előbb említett kettő között). Az alapján, amit a világ felé mutatott, belső alapján is csak haverként jöhetett szóba. 2 hónapomba került rájönnöm, hogy ez csak álarc, kb. onnantól kezdett el érdekelni külsőre is.

summer thunderstorm-nak meg nagyon igaza van, a szerelem elég rendesen befolyásolja, hogy hogy látod a másik embert.

2013. máj. 13. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!