Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külsőleg az esetetek a párotok? Jártál már olyannal aki nem jött be?
Hát én próbáltam járni olyan sráccal, aki kifejezetten nem tetszett, de nem lett jó vége... :(
Oké, hogy valaki nem a direkt ideálod, de ha nem is tetszik, akkor akármennyire is akarod, nem fog működni.
1szer jártam olyan csajjal aki nem az ideálom-->(giotin...)
törpe volt(158-9cm, kékszem, nulla mell, anorexi, göndör haj(bleee))
és inkább az egyeneshajú, viszonylag nagyobb mellű, közel 170cm szőkésebb hajú nők tetszenek :D
aki azért ne legyen se gebe, se szumós+ne lógjon rajta semmi.
nem jött be, vagy olyan, aki kifejezetten csúnya volt?
na jó, kit is akarok átverni, nem volt még barátnőm :(
Azért a "fehér lovon szőke herceg" és a "bottal sem piszkálnám meg" között vannak árnyalatok. Értelem szerűen az utóbbival nem kezdenék, mert se magamnak, sem a másiknak nem akarok hazudni.
A jelenlegi párom mellett simán elmentem volna külső alapján ("semmi különös" kategória, valahol félúton az előbb említett kettő között). Az alapján, amit a világ felé mutatott, belső alapján is csak haverként jöhetett szóba. 2 hónapomba került rájönnöm, hogy ez csak álarc, kb. onnantól kezdett el érdekelni külsőre is.
summer thunderstorm-nak meg nagyon igaza van, a szerelem elég rendesen befolyásolja, hogy hogy látod a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!