Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként érdemes olyannal ismerkedni aki külsőleg nem vonz?
Figyelt kérdés
Okos értelmes férfi jókat beszélgetünk de nincs szexuális vonzalom...2023. máj. 6. 20:58
1/22 anonim válasza:
Barátkozni igen, ha nem vonzódik ő se hozzád, amúgy ismerkedni stb. semmiképp.
2/22 A kérdező kommentje:
Ő vonzódik hozzám
Mivel csalódtam azokban akikhez fizikailag is vonzódtam igy lehet olyan kellene aki nem tetszik külsőleg...
2023. máj. 6. 21:10
3/22 anonim válasza:
Lol, annyit kell tenni, hogy amikor olyannal ismerkedsz, aki tetszik, akkor nem veszted el a fejed, ami tudom nem könnyű, de nem lehetetlen művelet.
4/22 anonim válasza:
Szerintem nem éri meg, felesleges időpazarlás, és a másiknak is fájdalmat okozol ha ő többet érez iràntad. Soha nem fog normálisan működni olyannal egy kapcsolat aki iránt nem érzel vonzalmat. Tapasztalat.
5/22 anonim válasza:
Sem nőként, sem férfiként nem érdemes.
6/22 anonim válasza:
És nem minden a külső... "Persze".
7/22 anonim válasza:
Nem,de dugasd magad,kivànd meg ha ez szerinted így jó..
8/22 anonim válasza:
6
Az, hogy nem javasoljuk, hogy vonzalom nélkül belemenjen egy kapcsolatba, azt jelenti, hogy minden a külső?
Mondd, szerinted mi lenne a helyes?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!