Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként érdemes olyannal ismerkedni aki külsőleg nem vonz?
Ha egy férfi okos, az már félig vonzó. Adhatsz neki esélyt. Sajnos nekem ezek nem jöttek be, de vigyázz, nagyon leköteleződhetsz neki, főleg ha a tenyerén hordoz és nehéz lesz kimászni ebből az egészből.
Kétszer voltam megalkuvós kapcsolatban. Hát szex szinte semmi nem volt benne. Ha volt is, undorított. Mivel szerelmes se voltam, nehezen toleráltam a személyiségüket. Ráadásul mindkettő esetben tudták, hogy nem vagyok szerelmes, sőt, másba meg igen és nem érdekelte őket.
Ki tud alakulni, én is nő vagyok. Én nem vagyok vizuális típus, a belső tud megfogni és a szavak/tettek felizgatni.
Persze van olyan, aki annyira nem vonzó, hogy nem tudom elképzelni vele, de ez extrém eset.
Én adnék időt, általában 6 hosszú (ne ilyen 15 perces kávézásra gondolj) randi után érzem, hogy elfogok-e kezdeni érezni valami bizsergést.
6. Ez nem külső kérdése.
Èn már vonzòdtam olyan pasihoz szexuálisan, aki 10-9 nő szerint ronda. Viszont olyan kisugárzása van, hogy a mai napig megmozgatja a fantáziámat,ha meglátom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!