Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként érdemes olyannal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként érdemes olyannal ismerkedni aki külsőleg nem vonz?

Figyelt kérdés
Okos értelmes férfi jókat beszélgetünk de nincs szexuális vonzalom...
2023. máj. 6. 20:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Mégis minek???
2023. máj. 6. 23:25
 12/22 anonim ***** válasza:
88%
Próbáld meg, feküdj le vele és közben gondolj arra, hogy ez egy párkapcsolatban heti többször megismétlödik. Lenne gusztusod hozzá?
2023. máj. 6. 23:42
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem, ha külsőleg abszolút nem vonz, nagyon rossz lesz a szex, főleg ha undorodsz is tőle.
2023. máj. 6. 23:48
 14/22 anonim ***** válasza:
77%

Ha egy férfi okos, az már félig vonzó. Adhatsz neki esélyt. Sajnos nekem ezek nem jöttek be, de vigyázz, nagyon leköteleződhetsz neki, főleg ha a tenyerén hordoz és nehéz lesz kimászni ebből az egészből.

Kétszer voltam megalkuvós kapcsolatban. Hát szex szinte semmi nem volt benne. Ha volt is, undorított. Mivel szerelmes se voltam, nehezen toleráltam a személyiségüket. Ráadásul mindkettő esetben tudták, hogy nem vagyok szerelmes, sőt, másba meg igen és nem érdekelte őket.

2023. máj. 7. 00:00
 15/22 anonim ***** válasza:
61%

Ki tud alakulni, én is nő vagyok. Én nem vagyok vizuális típus, a belső tud megfogni és a szavak/tettek felizgatni.

Persze van olyan, aki annyira nem vonzó, hogy nem tudom elképzelni vele, de ez extrém eset.

Én adnék időt, általában 6 hosszú (ne ilyen 15 perces kávézásra gondolj) randi után érzem, hogy elfogok-e kezdeni érezni valami bizsergést.

2023. máj. 7. 00:53
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én is voltam több ilyenbe, mert hát engem akar meg rendes. Hat pint hogy nem!minden ember elobb utobb csalodast okoz valamivel és amikor tudod hogy amugyis csak magadra eroltetted, konnyebben vált ki undort, utálatot, megerőszakoltság érzést. Pedig nem ő erőszakol, te erőszakoltad magadra.
2023. máj. 7. 05:24
 17/22 anonim ***** válasza:
60%

6. Ez nem külső kérdése.

Èn már vonzòdtam olyan pasihoz szexuálisan, aki 10-9 nő szerint ronda. Viszont olyan kisugárzása van, hogy a mai napig megmozgatja a fantáziámat,ha meglátom.

2023. máj. 7. 06:16
 18/22 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Én mentettem, hozzá is mentem, nem lett jó vége, ne tedd.
2023. máj. 7. 06:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Megmondtad neki, hogy nem vonz?
2023. máj. 7. 07:01
 20/22 anonim ***** válasza:
23%
Màr maga a kérdés is szànalmas....
2023. máj. 7. 09:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!