Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, nektek milyen az "ideálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen az "ideálotok" külsőleg és belsőleg? Eddig csak olyannal jártatok aki pont olyan volt?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok légyszi.

2012. márc. 10. 00:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
60%

Szia!

Külsőre: arcra jöjjön be, fogjon meg és ne legyen túlsúlyos. Nem kell nagy mell, nagy fenék.

Belsőre: kedves, humoros, értelmes, hűséges, odabújós, szeretgetős és jó dumapartner legyen. :)

22/F

2012. márc. 10. 00:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval.
2012. márc. 10. 00:45
 3/15 anonim ***** válasza:

külsőre nincs ideálom, de a husik jobban bejönnek, persze a vékonyak is ;)

inkább belsőre szeretnék egy olyan szexuális érdeklődésű csajt mint én

mert a barátnőm eléggé "perverzió" mentes :(

4/15 anonim ***** válasza:
Az első hozzászóló egyébként nem én vagyok.
 5/15 anonim ***** válasza:

külsőre a sportosabb.

mármint testileg,nem öltözködésben.

belsőre legyen házias,ne party csaj,valamilyen szinten tisztelje a férfi-nő szerepeket.

igen.

kapcsolatra ilyen típust választottam mindig.

2012. márc. 10. 00:50
 6/15 anonim ***** válasza:
Az 5. hozzászóló sem én vagyok.
2012. márc. 10. 00:51
 7/15 anonim ***** válasza:

Fúúh megint egy ideál kérdés :D Imádom ezeket! Tényleg le kéne írnom valami txt-be már a válaszom... :D

Szóval külsőleg:

- Hosszú, egyenes szőke haj, minél hosszabb annál jobb :D

- Kék szem (heterochromia viszont mindent űberel nálam)

- Magas vagy alacson, végletek vonzanak (155-165cm és 180-190cm)

- Inkább vékony testalkatú (mindegy hogy sportos-e vagy sem.) de a picit teltebb lányokkal sincs semmi bajom. Magasság-110 a legidálisabb testsúly

- öltözékre nőies, csinos. Testhezálló öltözék.

- bájos arc

Néhány kép szemléltetésnek:

[link]

[link]

[link] (szőkében)

Belsőleg:

- kedves

- barátságos

- empatikus

- hűséges

- kompromisszumképes

- kevésbé bulizós, bár engem annyira nem zavar ha az

- az hogy mennyire okos, végülis nem szempont annyira. lehessen vele értelmesen beszélgetni, de túl azért ne szárnyaljon mert akkor kényelmetlenül érezném magam.

Nagyon fontos hozzátenni, hogy ez ideál. Külsőleg akár 90%-ban is eltérhet. A lényeg, hogy tetszen a lány. Ezek egyedi esetek, erre nem lehet példát felhozni.

Ebből kifolyólag a második kérdésedre a válasz egyértelmű nem. Ideálja mindenkinek van. Ilyen emberrel az esetek többségében nem is találkozik az ember. Vagy ha mégis, kicsi az esély hogy annak az illetőnek pont én kelljek.

A belső tulajdonságokból legyen meg minél több. Hosszútávú kapcsolatnál arra van leginkább szükség. A külsőben pedig, hogy szexuálisan vonzon. Ehhez nem kell az általam felsoroltaknak teljesülnie. Láttam már teljesen eltérő lányt is aki ugyanúgy nagyon tetszett.

21F

2012. márc. 10. 01:03
 8/15 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat jöhet még:-)

Az elsőnek üzenem ilyen vagyok bár nem tudom hogy arcra bejönné k- e. Na jó a másodiknak is szól:-)

3. Válaszoló: miért nem mondod meg a párodnak hogy egy kicsit perverz dolgokat is csinálnál vele? Vagy ha már szóltál legalább próbáljátok ki.

2012. márc. 10. 01:10
 9/15 A kérdező kommentje:

7#8 válaszoló:

Szőke haj helyet-fekete

kék szem- zöld

alak- azt mondják csinos vagyok de én nem tartom magam annak olyan nőies

öltözködés nőies-inkább sportos, laza

Belső az talán stimmel.

2012. márc. 10. 01:27
 10/15 anonim ***** válasza:

Teljesen jó. Abszolút.

Mondjuk a sportos öltözködés talán annyira nem. Az szerintem kicsit férfiasabb! persze ne vedd sértésnek, nem annak szánom.

Sokan szeretik a sportos öltözködésű csajokat, de véleményem szerint még többen kedvelik a csinos, nőies megjelenést.

Ha szép alakod van, ne rejtegesd! A sportos öltözék a nevéből adódóan a sporthoz szánt öltözék. Bő azért, hogy kényelmesebb legyen mozgás közben.

De a bősége miatt takar is. Lehet, hogy egy teltebb lányon jól mutat. De egy vékony, karcsú lányon lehengerlő egy nőies öltözék :)

Persze mindez az én véleményem :)

21F

2012. márc. 10. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!