Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen az "ideálotok" külsőleg és belsőleg? Eddig csak olyannal jártatok aki pont olyan volt?
Szia!
Külsőre: arcra jöjjön be, fogjon meg és ne legyen túlsúlyos. Nem kell nagy mell, nagy fenék.
Belsőre: kedves, humoros, értelmes, hűséges, odabújós, szeretgetős és jó dumapartner legyen. :)
22/F
külsőre nincs ideálom, de a husik jobban bejönnek, persze a vékonyak is ;)
inkább belsőre szeretnék egy olyan szexuális érdeklődésű csajt mint én
mert a barátnőm eléggé "perverzió" mentes :(
külsőre a sportosabb.
mármint testileg,nem öltözködésben.
belsőre legyen házias,ne party csaj,valamilyen szinten tisztelje a férfi-nő szerepeket.
igen.
kapcsolatra ilyen típust választottam mindig.
Fúúh megint egy ideál kérdés :D Imádom ezeket! Tényleg le kéne írnom valami txt-be már a válaszom... :D
Szóval külsőleg:
- Hosszú, egyenes szőke haj, minél hosszabb annál jobb :D
- Kék szem (heterochromia viszont mindent űberel nálam)
- Magas vagy alacson, végletek vonzanak (155-165cm és 180-190cm)
- Inkább vékony testalkatú (mindegy hogy sportos-e vagy sem.) de a picit teltebb lányokkal sincs semmi bajom. Magasság-110 a legidálisabb testsúly
- öltözékre nőies, csinos. Testhezálló öltözék.
- bájos arc
Néhány kép szemléltetésnek:
[link] (szőkében)
Belsőleg:
- kedves
- barátságos
- empatikus
- hűséges
- kompromisszumképes
- kevésbé bulizós, bár engem annyira nem zavar ha az
- az hogy mennyire okos, végülis nem szempont annyira. lehessen vele értelmesen beszélgetni, de túl azért ne szárnyaljon mert akkor kényelmetlenül érezném magam.
Nagyon fontos hozzátenni, hogy ez ideál. Külsőleg akár 90%-ban is eltérhet. A lényeg, hogy tetszen a lány. Ezek egyedi esetek, erre nem lehet példát felhozni.
Ebből kifolyólag a második kérdésedre a válasz egyértelmű nem. Ideálja mindenkinek van. Ilyen emberrel az esetek többségében nem is találkozik az ember. Vagy ha mégis, kicsi az esély hogy annak az illetőnek pont én kelljek.
A belső tulajdonságokból legyen meg minél több. Hosszútávú kapcsolatnál arra van leginkább szükség. A külsőben pedig, hogy szexuálisan vonzon. Ehhez nem kell az általam felsoroltaknak teljesülnie. Láttam már teljesen eltérő lányt is aki ugyanúgy nagyon tetszett.
21F
Köszi az eddigi válaszokat jöhet még:-)
Az elsőnek üzenem ilyen vagyok bár nem tudom hogy arcra bejönné k- e. Na jó a másodiknak is szól:-)
3. Válaszoló: miért nem mondod meg a párodnak hogy egy kicsit perverz dolgokat is csinálnál vele? Vagy ha már szóltál legalább próbáljátok ki.
7#8 válaszoló:
Szőke haj helyet-fekete
kék szem- zöld
alak- azt mondják csinos vagyok de én nem tartom magam annak olyan nőies
öltözködés nőies-inkább sportos, laza
Belső az talán stimmel.
Teljesen jó. Abszolút.
Mondjuk a sportos öltözködés talán annyira nem. Az szerintem kicsit férfiasabb! persze ne vedd sértésnek, nem annak szánom.
Sokan szeretik a sportos öltözködésű csajokat, de véleményem szerint még többen kedvelik a csinos, nőies megjelenést.
Ha szép alakod van, ne rejtegesd! A sportos öltözék a nevéből adódóan a sporthoz szánt öltözék. Bő azért, hogy kényelmesebb legyen mozgás közben.
De a bősége miatt takar is. Lehet, hogy egy teltebb lányon jól mutat. De egy vékony, karcsú lányon lehengerlő egy nőies öltözék :)
Persze mindez az én véleményem :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!