Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen az "ideálotok" külsőleg és belsőleg? Eddig csak olyannal jártatok aki pont olyan volt?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok légyszi.2012. márc. 10. 00:40
12/15 A kérdező kommentje:
10#11
Nyáron szoktam nőiesebben öltözkődni akkor előkerülnek a rövid nadrágot, toppok, klumpa.
Nálad kizáró ok a laza, sportos öltözék? Ha így öltözik nem is állsz vele szóba?
2012. márc. 10. 02:05
13/15 A kérdező kommentje:
Rúnatündér te melyiket irtad?:-)
2012. márc. 10. 02:07
14/15 anonim válasza:
Jaj dehogy nem állok vele szóba! Ne viccelj már!
Ne gondolkozz ennyire végletesen!! Ha emellett szép csaj vagy, nem hiszem hogy bárkit érdekelne.
Viszont a klumpa az gáz. Azt a 60 éves takarítónénik szokták hordani a suliban :D Vagy a hasonló kurú takarítónénik! :D Azt szerintem felejtsd el. Vegyél fel inkább egy tűsarkút vagy valami szebb cipőt, de akár tangapapucsot is... Csak ne klumpát! :D
Az nemjóóó! :D
15/15 A kérdező kommentje:
De nem olyan klumpa hanem olyan..... mit tudom én milyen. Majd lefotozom és elküldöm.
Hogy szép lennék? Hát kinek mi a szép.
2012. márc. 10. 02:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!