Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van ideálotok, ha igen milyen? Ha nincs mi plusz pont egy pasin?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy nekem pl nincs ideálom, de előny a piercing, a tetkó vagy a rasta haj pl.
Kort is kérek...;)
2010. jan. 20. 09:53
1/8 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek van ideálja, csak nem mindenki ragaszkodik hozzá.
Nekem a magas, vékonyabb (pedig én 165cm vagyok egy kis felesleggel), nagyon rövid hajú, netán kopasz fickók jönnek be. Persze legyen magára igényes, legyen jó a megjelenése! Ja és ne kergessen ki a világból a suhogós nadrágjaival... :P
2/8 kolosszus22 válasza:
Előző, milyen az a suhogós nadrág?
3/8 anonim válasza:
Hát mi így szoktuk mondani, de lehet, hogy susogósnak ismered... :D
4/8 anonim válasza:
Egyenes hófehér fogsor...hmmmm...már 10 ponttal indul alapból :)
5/8 anonim válasza:
Nekem a magas, hosszú hajú, rocker srácok jönnek be a leginkább...
6/8 Tutujka válasza:
Akkor Én mínusz 10-el nyitnék mert sárgák a fogaim, és úgy helyezkednek el a számban, mint ha lapáttal szórták volna be.
Lehet agglegény maradok e miatt?
Most tiszta depi lettem.
7/8 anonim válasza:
"plusz pont": sötét haj,kék szem combó :D
8/8 A kérdező kommentje:
Őőőőő...hát igen...a sötét haj kék szem az naon üt...:D Vagy még a naon barna(majdnem fekete)szem...mondjuk jah...hajban a sötét a favorit nekem is...de jajj lányok...kort nem írtatok...:P am...a fogsora számomra nem fontos, hogy reklámba illő l1en...lehet mert nekem is picit kuszább...:D
2010. jan. 21. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!