Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszik pont ő, mikor így viselkedett velem?
Mert törődött veled, esetleg jól is néz ki, vonzó.
Lehet, hogy te is bejössz neki.
Első nekifutásra mi férfiak minden nőben a "kur-vát" a prédát látjuk. AZtán ahogy megismerünk titeket, és bennünk is kialakulnak érzelmek (ha kialakulnak...), és ez megváltozik.
Én is amikor először megláttam a mostani páromat (hét éve vagyunk együtt), az első gondolatom az volt, hogy de meg b@sz.nám :)
Nem győzöm ismételni magam, h azért, mert valaki "bámul" vagy "folyton bámul", "mindig néz..." ez marhára nem jelent semmit! Ha fél éve csak "folyton bámul", akkor könyörgöm.. mit vársz? Vagy ilyenkor azt kell írni, h te menj oda hozzá és valld meg, h tetszik neked??
Ha egy fiúnak KELL egy lány, nem fogja fél évig csak bámulni, hanem azonnal lépni fog és ezerrel odateszi magát, főleg ha érzi is, h kölcsönös. Ha meg csak unatkozik vagy ilyesmi, akkor le se fogja sz@rni... max csak "bámulni fogja".
Szerintem nézzétek még egymást kb 2 évig. Talán kialakulhat valami. omg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!