Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerethet még? Barátommal most lennénk másfél évesek. Az utóbbi időben bunkón viselkedett velem párszor és hát már belefáradtam a tűrésbe. Én nagyon szeretem. De ő azt mondta az utóbbi időbe már nem annyira
Figyelt kérdés
Szombaton megkértem ünnepeljük együtt a névnapom a discoba és ő inkább a haverjaival ment egy másik discoba. Hajnalba beállított ahol én buliztam se puszi se pá belelehelt az arcomba hogy mennyit ivott.Utána úgy csináltam mintha nem ismerném és kimentem. És azt mondta ez nagyon szarul esett neki. Ez azért van mert szeret még és megbántottam?2010. jan. 19. 14:05
2/2 A kérdező kommentje:
nem te vagy az első aki ezt mondja :)
Van mikor vagy 2-3 hétig aranyos és kedves aztán jöt egy hét mikor bunkó aztán megint aranyos.Azt gondoltam azért van mert munka meg suli egyszerre hétköznapés elfáradt.De mostmár 1 hétig bunkó pár napog normális. A haverjai se tudják mi van vele.
2010. jan. 19. 14:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!