Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett így velem?
Tegnap történt.a barátom egy étterembe dolgozik(felszolgáló)és épp mentem a munka helyére meginni vmit,aztán láttam,h ott ül 1 csajjal,amikor észre vett egyszerre odajött hozzám.
kérdeztem hogy ki az,erre azt mondta hogy nem tudja csak oda hívta beszélgetni a csaj.én meg haza mentem durcis lettem.
nem is hívott fel telon amikor elmentem,meg utána sem.csak este jött oda hozzánk.
veszekedtünk,kérdeztem,h mér kell más csajjal leülni..erre mondja h mer milyen jó csaj volt.
aztán veszekedtünk tovább,és még ő volt felháborodva,és egyszer csak mondja mekkora k*rva vagyok,meg hogy miért nem törődök a magam dolgával.egyszerre mondtam neki hogy nagyon gyorsan menjen el..még szerencse h nem voltak itthon a szüleim meg a bátyám :S
Szerintetek szeret,miért viselkedett így? :(
én nagyon szeretem:( 10hónapja vagyunk együtt.
én 19éves vagyok,ő 22.
1válaszoló
tudta hogy megyek oda
Ti nem tudtok olvasni??
azért ment oda a csajhoz, mert hogy milyen jó csaj...
A válasz megírásának időpontja: ma 16:00
nem viselek el mindent,de amugy eddig még nem veszekedtünk igy.amikor veszekedtünk akkor is csak picike hülyeségen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!