Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pont ma 15 éves vagyok és mindig hónap végén jön meg de most nem jött meg miért? :S
Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 22:42
1/8 anonim válasza:
Ki tudja? Az ember kiszámíthatatlan.. Majd meg jön és el is megy:)
2/8 anonim válasza:
ne idegeskedj, nekem bogyó mellett is becsúszik, hogy egy nappal késöbb vagy hamarabb jön :)
Boldog Szülinapot!
3/8 anonim válasza:
Szűz vagy még? boldog szülinapot!
4/8 anonim válasza:
Mert a hónapok váltakozó napúak, míg a ciklus általában fixen 28???
5/8 mus musculus válasza:
Ja, én is azt mondom, amit az utcsó.:D Ha szűz vagy, tuti nincs gikszer.
Éltessen a Főgóré!
6/8 A kérdező kommentje:
szűz vagyok.
hátkösszxD
2011. szept. 30. 23:05
7/8 anonim válasza:
Nekem általában a hónap végén jön meg, de néha a hónap elején vagy közepén. Mi lenne? Semmi.
15/L
8/8 anonim válasza:
Ne azt nézd hogy hanyadika van, hanem hogy a ciklusod hanyadik napja. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!