Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
„Egyedül maradtam - és most boldogabb vagyok”? Ez
reális?
Figyelt kérdés
"mikor a hosszú együttlét utáni szakítást válást vagy a szeretett fél elvesztését követően drasztikus – pozitív – változás tapasztalható az egyedül maradók életvitelében. Felmerül a kérdés: vajon mennyire éltek gondtalannak nevezhető kapcsolatban, ha ez a viselkedés meg tud jelenni?"
Nem olvasom el a cikket most, de én pl sokkal boldogabb vagyok most egyedül, tele vagyok energiával, több időm van, lazább lettem, jobb fej a munkahelyen is, stb. Ha szakít az ember, az meg nyilván eleve azt jelenti, hogy nem élt gondtalan kapcsolatban, ez minek van benne az idézett részben?😃 Nem értem. Nálunk nem volt semmi extra balhé, csak baromira unalmas volt az exem és leszívta az én energiáimat is azzal, hogy állandóan csak dögleni akart.
nov. 29. 21:15
2/8 anonim válasza:
Nyilván azok nem éreznek semmit egy szakítás után, akik ilyen antiszociális EQ kukák, vagy annyira bénák, hogy nem nézi, kivel jött össze, vagy kidobta az exét, mert egy frusztrált kis g.ci, és ez boldogítja.
Normális embert, egészséges érzelmi intelligenciával megvisel egy szakítás.
nov. 29. 21:28
3/8 anonim válasza:
Egy introvertnek egy kapcsolat tud kicsit olyan lenni, amibe megy az energia. szóval amikor egyedül marad akkor lehet egy ilyen jó érzés is, hogy nincs folyamatos társas inger. Szóval egyszerűbb lesz az élet. De ez nem azt jelenti, hogy nem veszít el valami jót.
Szerintem nem az a kérdés, hogy melyik esetben boldogabb az ember, hanem merre van dolga.
nov. 29. 22:08
4/8 anonim válasza:
Nagyon egyszerű a képlet, ha egy nyomasztó szenvedéssé vált a kapcsolat, akkor persze hogy hatalmas felszabadultság, ha végre ki tudsz törni onnan. Meg az is nagyon jó érzés, hogy végre meglépted amit meg kellett. Meg a szabadság, és végtelen új lehetőségek szele is megcsap egyből. Még ha utóbbi többnyire csak illúzió is lesz, főleg a mai világban :)
nov. 29. 22:30
5/8 anonim válasza:
Bár ez nem szerelmi kapcsolat, de anyukám halála után szerintem jobb ember lettem, pedig imádtam, a legjobb barátom volt, és még mindig nagyon hiányzik, pedig 8 éve elment. De az elvesztése, a gyász türelmesebbé és megértőbbé tett. Kedvesebb is vagyok azóta.
nov. 29. 22:37
6/8 anonim válasza:
Mindenki maga látja. Én családot nem akarok alapítani és egyedül jobban haladok az anyagiakat tekintve. Lett egy saját lakóparki új építésű lakásom, nyugodt vagyok. Kell ennél több? Ami miatt aggódnom kell ha esetleg rosszúllétem lenne ki venné észre, hogy baj van? Lehet napok tellnének el, mire a segítség rámtörné az ajtót.
nov. 29. 22:55
7/8 anonim válasza:
Ez csak a boldogság illuzioja. olyan ha pl leveszel egesz nap után egy szűk cipőt, tökre örülsz neki és jóérzés.
Csak épp a normalis a validi boldogság az lenne ha eleve kényelmes cipoben lettél volna es amikor leveszed igy nincs ugyan euforia, mivel a valodi boldogság nem az ha kínok után felszabadulsz hanem hogy alap hogy kellemesen élsz
tegnapelőtt 07:02
8/8 anonim válasza:
Én érzem azt, hogy valamiféle felszabadultság lenne ha egyedül élnék. Nem mert valami hatalmas összeférhetetlenséget okozó gond van a kapcsolatomban. Egyszerűen nyomasztó érzést érzek sokszor ha itthon van párom. Nem mert ő itthon van, hanem mert nem egyedül vagyok. De még olyankor is mikor békében, nyugalomban vagyunk, mindenki csendben csinálja a maga kis elfoglaltságát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!