Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Manapság sok ember miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság sok ember miért van inkább egyedül minthogy lejjeb adjon az igényeiből?

Figyelt kérdés
ma 11:48
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
85%
Mert boldog egyedül is. Nem akar maga mellé valakit, aki nem felel meg. Szerinted attól boldogabb lenne, mint egyedül? Épp ellenkezőleg.
ma 11:51
 2/34 anonim ***** válasza:
89%
Inkább vagyok egyedül, mint olyannal akihez nem vonzódok.
ma 11:52
 3/34 anonim ***** válasza:
86%

Talán mert van egyfajta önbecslésük, hogy valamiből nem tudnak engedni. A pénzérme másik oldala, hogy egyszerűen büszkék, sznobok.

Szóval többesélyes, hogy kinél melyik a befutó érv, azt egyéne válogatja.

ma 11:52
 4/34 anonim ***** válasza:
38%

Nem az igényeim vannak magasan, csak mindenki átnéz rajtam, mintha valami koszos rongy lennék.

Jó ember vagyok tele szeretettel pedig.

ma 11:58
 5/34 anonim ***** válasza:
87%
Mert egyedül boldog vagyok, egy rossz párkapcsolatban pedig boldogtalan
ma 11:58
 6/34 anonim ***** válasza:
77%
Mert mondjuk egy kapcsolatra kölcsönös érdeklődés jellemző és nem kellene feladatnak éreznem azt, hogy a másikkal kell foglalkozzak? Nem értem miért kell ezt ennyire erőltetni, aki ezt mondja randizott már olyannal, aki nem vonzó számára?
ma 11:59
 7/34 anonim ***** válasza:
30%
Legtöbbször azzal nyugtatják magukat, hogy nincs kivel mert amúgyis rossz lenne a kapcsolat mint írta 5. Holott eleve negatívan állnak az egészhez mert annyira félnek csalódni ismét. Nem tartanak önkritikát és főleg önfejlesztést emberismeretet értve és inkább egyedül maradnak. Viszont ha mégiscsak jön valaki akkor meg vakon beleugranak szexben, kapcsolatba. Ez nőkre és férfiakra is érvényes.
ma 12:04
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos, kedves 4-es, az hogy ki milyen belülről, nem látszik.Pedig de jó lenne, mert sok pofára esés maradna el és sok mosolygó kígyó maradna áldozat nélkül !
ma 12:04
 9/34 anonim ***** válasza:
28%
Te biztos jobban ismersz engem mint én magamat 7es:)
ma 12:05
 10/34 anonim ***** válasza:
18%

Nem te rád írtam konkrétan. Ha tudnál olvasni rendesen akkor észrevetted volna a többes számot.

ma 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!