Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az IKEA-ba tényleg ciki egyedül járni? Tegnap voltam és mindenki, de tényleg mindenki a partnerével volt (vagy az egész családdal). Ez tényleg ilyen gáz?
30 éves egyedülálló lány vagyok.
Nincs rajtam semmi megbámulni való, csinos vagyok, csinosan nőiesen öltözködöm, ápolt vagyok.
Mégis szinte mindenki megbámult.. mintha valami űrlény, vénlány földönkívüli lennék ott egyedül. Alig vártam, hogy kijöhessek.
Szerintem semmi ciki nincs benne.
Én kimondottan szeretek inkább egyedül járni ilyen helyekre. A gyerektől nem tudok nyugodtan körbenézni, a férjem meg nem érdekli. Akkor inkább egyedül, kényelmesen, ahogy nekem tetszik.
A bútort meg inkább házhoz szállítással kérem. Akkor is, ha a férjem ott van és beférne a kocsiba lapra szerelve. Negyedik emelet. 😏
"csinos vagyok, csinosan nőiesen öltözködöm, ápolt vagyok"
Talán akkor ezért nézhettek meg jobban téged, mint az átlagot. Egyébként nem ciki sehol se egyedül lenni, főleg nem üzletekben. Meg aztán a többség ott vásárolni van, még csak nem is egy pláza, hanem rengeteg termék és elmélyülnivaló.
Másrészt meg ha ez a te prekoncepciód hogy egyedül vásárolni ciki, akkor tényleg könnyen beleláthatod minden nézésbe, hogy ezért kapod. Az agyunk trükkje az egész, nem több.
Kérdező, te mire gondolsz, hogy mit gondoltak rólad? Nem lehet hogy téged frusztrált hogy egyedül vagy, és ahogy megnéztek az csak ráerősített inkább erre?
(Arra is gondolhatnak, hogy a barátod biztos visszament valamiért, de arra is, hogy egy csinos lány hogyhogy egyedül van.)
Ez azért van, mert beteg vagy.
Ne vetítsd ki a valóságra a komplexusaidat, vagy a vágyaidat, mert be fogsz teljesen kattanni.
"de arra is, hogy egy csinos lány hogyhogy egyedül van."
Semmire nem gondolnak. A csinos lányok csak kísérettel lépnek ki az ajtón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!