Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az IKEA-ba tényleg ciki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az IKEA-ba tényleg ciki egyedül járni? Tegnap voltam és mindenki, de tényleg mindenki a partnerével volt (vagy az egész családdal). Ez tényleg ilyen gáz?

Figyelt kérdés

30 éves egyedülálló lány vagyok.

Nincs rajtam semmi megbámulni való, csinos vagyok, csinosan nőiesen öltözködöm, ápolt vagyok.

Mégis szinte mindenki megbámult.. mintha valami űrlény, vénlány földönkívüli lennék ott egyedül. Alig vártam, hogy kijöhessek.

okt. 27. 11:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
22%
Nézték a valagad,odaképzelték a szádhoz a péniszüket,gondolom mininadrågba voltál,gondolom fél percenként hajolgattál
okt. 27. 13:22
 12/20 anonim ***** válasza:
22%

Ja, valahogy így lehetett. 🤣

okt. 27. 13:30
 13/20 anonim ***** válasza:
22%
12,ígyvan
okt. 27. 13:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak te képzeled hogy bámultak. a kutya nem foglalkozik veled ott, ahol amúgy is mindig tömeg van , meg annyi információ és vizuális inger éri az ember agyát, hogy egy ott töltött óra után már csak mennél kifelé onnan. Mellesleg irigyellek hogy egyedül jársz, én nem tudom hova tenni a gyerekeket és velük kínszenvedés az egész mindig. Szóval a kérdésedre a válasz: Nem, nem ciki és senki nem foglalkozik másokkal.
okt. 27. 13:35
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem bámult, pláne nem azért, mert ciki lenne egyedül menni. Én is szoktam, ha csak 1-2 apróság kell. Ha bútort veszek, akkor nyilván nem egyedül megyek, de csak mert jobb, ha valaki segít, pl anyukámnak van nagy autója amibe belefér bármi + az Ikeázás sokaknak konkrét program, sétálnak egyet, aztán kajálnak, stb.
okt. 27. 13:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Miért vagy egyedül Kérdező? Tudatosan nincs társad, vagy eddig nem találtad meg azt, akivel összeilletek?

Szerintem ha tudsz, máskor menj családtaggal/barátnővel, vagy még egy pro tipp, menj hétköznap, akkor kevesebben vannak. :)

okt. 27. 14:22
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Kit érdekel, hogy más mit gondol arról mi a ciki vagy mi a nem ciki.

Elvileg moziba járni is ciki egyedül, de megmondom őszintén én voltam már simán egyedül. Ha nagyon érdekel valami, akkor miért ne. Egy kis énidő. Veszek magamnak nasit, beülök és nézem.

Nem ciki egyedül is boldognak és kiegyensúlyozottnak lenni.

Ikea ugyanez. Szard le ki mit gondol. A mai társadalomban a budira se mennek el egyedül, mert ott is megkell osztani valamit a másikkal minden percben. Gőzük nincs róla milyen jó érzés egyedül magabiztosan élni az életedet.

okt. 27. 14:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Eljössz randizni az IKEA-ba? 😂 Aztán nem egyedül leszel ott.

29eves egyedülálló férfi vagyok, társaság hiányában én is egyedül járok az IKEA-ba. 😂😂

okt. 27. 19:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez még soha eszembe sem jutott, én oda vásárolni megyek, nem a többieket bámulni. Voltam már ott a férjemmel, az anyámmal, az öcsémmel, és rengetegszer egyedül is.
okt. 27. 21:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen még soha nem tűnt fel, pedig rendszeresen járok Ikeába, mivel közel lakom hozzá. Szerintem ezt te vetíted ki a környezetedre.
okt. 27. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!